auto: w planach
silnik:: 3.8...
moc: dużokm Pomógł: 5 razy Dołączył: 05 Sie 2009 Skąd: Waw/Chełm
Wysłany: Śro 02 Mar, 2011
PiTT napisał/a:
a tak na poważnie, bardzo fajna opcja, na serio
walony był jakoś mocno czy cały fabryka?
Walony nie był mocno, powiedziałbym nawet kosmetyka, ale np czołowe jaśki walnęły
Wszystkie części włącznie z deską zamówione nówki z aso więc naprawiony jest ok,ale autko po prostu nie jest jak dla mnie idealne jak np corsa opc, którą też mam na sprzedaż.
Dlatego też cena myslę ok jak za rok i przelot no i na pewno jeszcze z niej zejde
Oczywiście jak ktoś zainteresowany to foty uszkodzenia na maila prześle.
spoko
ja drugi raz w VW nie wejdę
no chyba że Golfa R bo motor i napęd jest pierwsza klasa
dobre pieniądze chyba chcesz bo dokładając jakieś 10k można zrobić go na ~250KM + zawias i koło
corsa opc lepsza?
auto: w planach
silnik:: 3.8...
moc: dużokm Pomógł: 5 razy Dołączył: 05 Sie 2009 Skąd: Waw/Chełm
PiTT napisał/a:
spoko
ja drugi raz w VW nie wejdę
no chyba że Golfa R bo motor i napęd jest pierwsza klasa
dobre pieniądze chyba chcesz bo dokładając jakieś 10k można zrobić go na ~250KM + zawias i koło
corsa opc lepsza?
Tego golfa nigdy nie hamowałem, ale idzie jak zły więc nie chce mi się wierzyć że nie ma jakiego konusa
Czy corsa lepsza? To jednak troszkę inne auta.
Napewno corsa ma lepszy zawias pomimo,że z tyłu belka!!!
Lepszy hebel,fotele,bdb elastyczność motoru, sporo mnie pali, ma jednak kiepsko ze stopniowaną skrzynię i przy tej mocy przydałaby się szpera.
Golfer na plus to motor plus skrzynia dsg (mus zakup!!!), ale zawias jak seria to tapczan i takie ESP jak aktywne to często ma co robić.
Ale polecam bo to naprawdę dobre auto i warto przynajmniej raz w życiu takiego GTI przytulić
auto: Mazda MX5
silnik:: 1596
moc: 110km Pomógł: 78 razy Dołączył: 04 Gru 2005 Skąd: Warszawa Wola
Generalnie to życzę ci szybkiej sprzedaży ale ...
poprzez środek tego samochodu, on nie jest do przyjęcia. Wygląda jakby był rzeźbiony przez Austryjackich drwalów za pomocą siekier, a nad nimi czuwał naklejowany kej ...
Jest on po prostu prze nudny stylistycznie, smutny.
PS. sam go sciągałeś z dubaju ?