auto: DS3 THP
silnik:: 1.6T
moc: 156km Pomógł: 6 razy Dołączył: 14 Sie 2009 Skąd: Tarnów
Wysłany: Śro 02 Mar, 2011 Koniec ery Evo
Gayu Eusegi, dyrektor produktowy Mitsubishi powiedział magazynowi Autocar, że firma zrywa z image'm producenta rajdowych replik i Lancer Evo X jest ostatnim w serii. Do 2015 roku Mitsubishi przedstawi osiem w pełni elektrycznych lub hybrydowych samochodów.
- Lancer Evolution X będzie ostatnim Evo - oświadczył Eusegi. - Nadal istnieje popyt na te samochody, ale musimy to zatrzymać. Kieruje nami obecnie technologia elektrycznych pojazdów. Chodzi o zmianę linii. Klienci łatwiej zrozumieją, z czym kojarzyć Mitsubishi, jeżeli nie będzie to już rynek inspirowany motorsportem. Być może świat się zmieni i któregoś dnia będziemy mieli rajdy elektrycznych pojazdów. Może wtedy wrócimy na ten rynek.
auto: Reno Sport
silnik:: 1.6
moc: 133km Pomógł: 15 razy Dołączył: 17 Cze 2009 Skąd: przyjezdny
Wysłany: Śro 02 Mar, 2011
Cytat:
Mi wystarczy zwykły e9 usa, bez aktywnego dyfra
Aktywny jest spoko, dopóki się nie rozjebie
Jak dla mnie evo EU (zwłaszcza kupione w PL) ma tą zaletę, że łatwiej trafić zdrową, zadbaną sztukę, a AYC zawsze można przerobić na pasywny albo wrzucić dyfer z RS'a
Aktywny jest spoko, dopóki się nie rozjebie
Jak dla mnie evo EU (zwłaszcza kupione w PL) ma tą zaletę, że łatwiej trafić zdrową, zadbaną sztukę, a AYC zawsze można przerobić na pasywny albo wrzucić dyfer z RS'a
Jak mam kiedys kupic to kupie raszpla, bo tak bede tym naku.rwial,ze sie szybko rozpadnie...