auto: Clio I,
silnik:: 2.0
moc: 260,km Pomógł: 40 razy Dołączył: 08 Cze 2006 Skąd: Warszawa
Wysłany: Pon 07 Mar, 2011
kompletnie nie rozumiem zachwytu czarna podsufitka. Jak uslyszalem ile za to ludzie doplacaja to juz sie zalamalem.
Rozumiem np miec kremowa skore w czarnym Lexie (tak po calosci) to jest to wtedy bajer. Ale czarna super hiper (i do tego w pizdu droga) czarna materialowa okladzina w BMW (M pakiet) jest przerazajaca
auto: saxo VTS
silnik:: TU5JP4S
moc: 134km Pomógł: 16 razy Dołączył: 04 Maj 2009 Skąd: Brzesko/Kraków
kubas napisał/a:
omg tylko nie pokrowce
Jaco napisał/a:
jarek-malopolska napisał/a:
nie chce jej obszywac tylko chciałem kupić zwykłe czarne pokrowce materiałowe
chetnie poczytam o jakieś alternatywie.. nie chce obszywac kanapy bo jesli kiedys bede sprzedawał auto to watpie ze z fotelami jakie mam obecnie, raczej z seryjnymi, a srednio bedzie wygladac z przodu seria tapicerka + kanapa obszyta na czarno...
auto: saxo VTS
silnik:: TU5JP4S
moc: 134km Pomógł: 16 razy Dołączył: 04 Maj 2009 Skąd: Brzesko/Kraków
heheh te recaro sa profi
jutro jednak podjade dowiedzieć sie tam gdzie robiłem przód fotele, ile takim samym materiałem tył kanapa, bo przeciez jeszcze kurfa boczki wprzednich drzwiach jak by sie nie dało zrobić całych plastikowych tak jak z tyłu
auto: DS3R
silnik:: 1.6
moc: z 40km Pomógł: 15 razy Dołączył: 02 Paź 2010 Skąd: Kraków
Jarek cały czarny pokrowiec na tył mają ztcp SENA Tattoo, każdy market ok. 50zł.
Przynajmniej tak mi się kojarzy jak przepakowywałem do innego opakowania.