auto: Peugeot
silnik:: 208 GTi
moc: podobno 230km Pomógł: 98 razy Dołączył: 05 Gru 2005 Skąd: zadupie
Wysłany: Pią 11 Mar, 2011
leon napisał/a:
Łukasz jaki model catcamsa jest przewidziany typowo na ulice i kto jest u nas w stanie auto pod to wystroić ?
model wałków jaki bym polecał to: 5502428 jeśli chcesz zostać na seryjnym ECU z remapem.
nie wiem kto to wystroi niestety... moze warto kupić SA i nie szukać kogoś kto to ogarnie bo widzę że ten słynny Hans z fastchip czy jakoś tak nie zaszalał jeszcze z żadnym boskim projektem.
_________________ when the flag drops the bullshit stops
auto: Renault Clio
silnik:: F4R 738
moc: 188km Pomógł: 132 razy Dołączył: 13 Mar 2008 Skąd: Będzin
Wysłany: Nie 13 Mar, 2011
saxorulez, Porównywałem jakiś czas temu ten rodzaj wałków bodajże z pipercamsem lub kentcamsem. Wynik na 186KM nie robił szału, piper lub kent dawał jeśli dobrze pamiętam 195KM na seryjnym kompie. w UK sporo osób kupuje Colombo Bariani. Jakbym chciał do sportu furę robić a nie wchodzić w SA to pewnie bym takie wałki przytulił.
Leon wszystkie info, masz w dziale JMS na cliosport.net, jest cały projekt od początku projektu do finalnej wersji opisany.