auto: brak
silnik:: brak
moc: 1km Pomógł: 23 razy Dołączył: 24 Lut 2006 Skąd: Wch
Wysłany: Czw 28 Gru, 2006
A jak wygląda deska po tym jak zetrze się warstwa tego flocku? zostaje jakiś klej czy cuś? kumpel ma deche wyflokowaną już od niecałego roku i narazie nic mu jeszcze nie odłazi, więc jak się dba to chyba nie jest z nim tak tragicznie..
zowa [Usunięty]
Wysłany: Pią 29 Gru, 2006
jesli chodzi o flock to tylko czan.ale zastanow sie czy chcesz flock natryskowy... odrazu informuje ze po jakims czasie sie wytrze... proponowal bym zainwestowac na dluzej i zrobic tak jak sie powinno czyli obszyc deske zamszem.ja tak bede robil.
auto: XR2
silnik:: Kent 1.6
moc: nie wiadomokm Pomógł: 26 razy Dołączył: 11 Sty 2006 Skąd: Katowice
Wysłany: Śro 03 Sty, 2007
ja słyszałem inne opinie niz zowa , np moj znajomy opowiadał mi ze w swoim aucie ma flok na desce od 1,5 roku autem jeździ na codzięń (jego jedyne auto ,do pracy,po bułki , do zabawy , na dziwki itp.) i nic się nie ściera...
ja słyszałem inne opinie niz zowa , np moj znajomy opowiadał mi ze w swoim aucie ma flok na desce od 1,5 roku autem jeździ na codzięń (jego jedyne auto ,do pracy,po bułki , do zabawy , na dziwki itp.) i nic się nie ściera...
nie siada tyłkiem na to , to dlaczego ma się ścierać ?
to dobry pomysl na stworzenie oryginalnego i przytulnego wnetrza ale ile to kosztuje to jest rzecz podstawowa no i czy np. nie wypada zainwestowac w nowe obicia boczkow i foteli zeby wnetrze lepiej sie kolorystycznie komponowalo
chyba ze w swoim punto bys zrobil floki w kolorze niebieskim...ale to chyba kiepski pomysl
pozdro Kuba
auto: brak
silnik:: brak
moc: 1km Pomógł: 23 razy Dołączył: 24 Lut 2006 Skąd: Wch
Wysłany: Śro 24 Sty, 2007
Odgrzewam kotleta
Jaka dowiedziałeś się może czy po wytarciu się tego flocku zostaje jakiś klej etc? czy plastik wyglada dokladnie tak jak przed zabiegiem?
auto: Clio Sport
silnik:: 2.0
moc: 201km Pomógł: 53 razy Dołączył: 10 Sty 2006 Skąd: Warszawa
Wysłany: Śro 24 Sty, 2007
nie dowiadywalem sie bo nie woze w aucie kartofli i w 90 % przypadkow jezdze nim sam wiec samo sie nie wytrze.. narazie temat jest odlozony bo fundusze na hambugsa nawet nie pozwalaja..
mysle, ze nie ma sie co czyms takim przejmowac. przeciez siedzisz na fotelu.. chyba, ze trykasz jakas niunie to wtedy moze sie wytrzec..
_________________ Niech się dzieje wola nieba, z nią się zawsze zgadzać trzeba.