auto: Reno
silnik:: 2.5
moc: 115km Pomógł: 16 razy Dołączył: 31 Sty 2008 Skąd: Warszawa
Wysłany: Wto 28 Paź, 2008
Ojj... mały handlarz nam tu sie chowa...
Marcel [Usunięty]
Wysłany: Wto 28 Paź, 2008
taka ciekawostka Nowością jest też nowa powłoka lakiernicza wypełniająca rysy. Została wykonana ze specjalnej żywicy pokrytej lakierem i już w kilka dni po zarysowaniu uzyskuje pierwotny wygląd dzięki nie do końca stałej konsystencji. W dotyku i z wyglądu nie różni się od zwykłego lakieru.
auto: Fiesta R2
silnik:: 1.6 16v
moc: 170km Pomógł: 32 razy Dołączył: 10 Lip 2007 Skąd: Warszawa
Wysłany: Sob 12 Mar, 2011
Odkopuje temat.
Mam do wymiany przedni prawy błotnik w Hondzie - nie została uderzona, ale niestety zardzewiał i chce wymienić cały. Udało mi się już nawet kupić w takim samym kolorze, ale niestety z wersji przed liftowej... wiec teraz kupie już nówkę ze sklepu i trzeba polakierować.
Do tego może jeszcze dwa zderzaki odmalować po przycierkach "warszawskich".
Czy macie kogoś, kogo można polecić z okolic Warszawy?
oczywiście im taniej tym lepiej - tylko, że samochód srebrny, a to podobno najgorszy kolor do malowania
_________________ DEEP HOUSE MUSIC | BEACH | SUN | PARTY
auto: Różne
silnik:: Różne
moc: Różnakm Pomógł: 51 razy Dołączył: 25 Sty 2010 Skąd: Warszawa
Wysłany: Sob 12 Mar, 2011
Mick, mała sugestia - te nowe ze sklepu są strasznie cienkie i mają często, gęsto słabe spasowanie strasznie. Miałem w łapach do CRXa zderzak i błotniki - tragedia.
Mi mój kochany lakiernik powiedział, żebym lepiej znalazł używki, bo on to poustawia a miał już takie w rękach i jest kicha.
Słuchajcie, a co zrobić jak przy wlewie paliwa pod klapką (szwagra francuz)są plamki rdzy i kilka małych bombli, nie ma tragedii, ale tez nie jest cudownie. Jest szansa, żeby to zrobic, czy tylko cięcie i wstawianie?
_________________ Filozof, Biegacz, Fotograf, Egoista, Cham, Prostak i Humanista