auto: Clio Sport
silnik:: 2.0
moc: 201km Pomógł: 53 razy Dołączył: 10 Sty 2006 Skąd: Warszawa
Wysłany: Śro 24 Sty, 2007 Poszukuje restauracji typu "szwedzki stol"
jak w temacie.. moi dziadkowie niedlugo wracaja do domu i chcialem isch zaprosic do takiego miejsca. (po prostu lubia takie miejsca) jest jeden tylko warunek - wybor musi byc wyjebiscie duzy. nie moze byc tak, ze beda trzy miseczki z miesem.. ceny nie graja tak duzej roli jak naprawde duza roznorodnosc oferowanej zywnosci
macie jakies pomysly? doswiadczenia?
gdzies czytalem, ze sa takie dni w niektorych restauracjach.. ale nic mi nie przychodzi do glowy. moga to byc restauracje przy hotelach itp.. prosze o pomoc moich elokwentnych i kulturalnych kolegow
Jakarti.
_________________ Niech się dzieje wola nieba, z nią się zawsze zgadzać trzeba.
w Klifie na Okopowej ale to mało eleganckie... Na autostradzie do Poznania jest takie miejsce eleganckie. Hotel Mercure napewno. więcej nie kojarze jak narazie ale jak mi wpadnie do głowy to napisze i może jakieś "pomógł" dostane
Wysłany: Śro 24 Sty, 2007
Marcin, a jak z różnorodnością potraw? na stronie http://www.flik.com.pl/index.html nic nie piszą na ten temat. Oczywiście jest Menu ale nic na temat bufetu nie znalazłem. Jak on wygląda i rozumiem, że funkcjonuje w godzinach popołudniowych, tak? Czy np 18 to nie za późno? bo może bufet działa na zasadzie późnego lunchu?
pytania brzmią prowincjonalnie bo nigdy tam nie byłem oczywiście oprócz Wigilii.
Jak chcesz na bogato to proponuję Brunch w Bristolu. Placisz chyba 150 od glowy ale żarcia masz kur.wa tyle ze nie ma szans wogole powąchać wszystko... I naprawdę na wypasie wszystko dobre!!!!
[ Dodano: Sro 24 Sty, 2007 ]
Bruch polega na tym, że od godziny 11.oo do 17.oo za te 150 pln wpierdzielasz ile możesz.... do tego jakies alko w cenie, szampon chyba plus napoje gratis
_________________ "...i w tym momencie nawigacja mówi mi : "ZRÓB ALTONENA", no to bach rekaw..." cytat dr. prof. CHRZANKA - santo subito!!!!
Kubus, wyboru jakiegos spektakularnego nie ma. przystawki, 2 dania glowne + ryba, ze 2-3 zupy, deser... ale jest zawsze baaardzo dobre, kazdy cos znajdzie dla siebie, a nie jest tez bardzo sztywniacko, dosyc glosno i normalnie
proponuje zadzwon, bo my zawsze lazimy kolo 14, nie wiem czy jest to pozniej
Wysłany: Śro 24 Sty, 2007
no właśnie bo ja pewnie byłbym zadowolony ale Dziadki są przyzwyczajeni do USA bufet.. wiem, że ciężko dorównać Stanom Dalszym ale myślałem, że można by chociaż spróbować. to starsi ludzie i chciałbym mieć jak największą pewność co do "usługi". oczywiście gdybym się już na coś zdecydował to wcześniej zadzwonię dowiedzieć się o szczegóły.