Witam, tak jak w tytule sprzedam customowego Bilsteina na tył do saxo/ 106. Swiezo złozony w zerkpolu, nie zakładany jeszcze, ideał, amortyzatory customowe, a wiec grubsze niz zwykłe B8, w pełni ustawialny i regenerowalny, w tym momencie ustawiony tak jak Przem-a, tak wiec mozna na ulice, mozna i do RPP, ma nie idklejać tyłu.. Zamowiłem go dla siebie, niestety obecna sytuacja finansowa nie pozwala mi na dorobienie tak jak wczesniej zakładałem takiego samego na przód.. dlatego musze isc w bardziej seryjny/tanszy zawias.. Wystawiam na razie tylko u nas gdyby ktoś chciał, jesli nie bedzie zainteresowania to jutro wrzuce na allegro, hoge, itd
Cenowo chce odzyskać tyle ila ze niego dałem, czyli za 600zl z przesyłka oddaje
auto: saxo VTS
silnik:: TU5JP4S
moc: 134km Pomógł: 16 razy Dołączył: 04 Maj 2009 Skąd: Brzesko/Kraków
Wysłany: Wto 15 Mar, 2011
Mick napisał/a:
polecam! jeździły około tygodnia w mojej Hondzie, ależ to sie trzyma drogi
znajde cie...
a tak na serio to jeszcze raz dziekuje Michał za pomoc w ogarnieciu tych amorków, miałem ci dac pomuka jak juz załoze na autko i odezwiesz sie w moim pimpie, ale poki co nici z tego.. ale jak juz bedzie mnie stac na taki profi zestaw przód+tył to znów ce bede meczył o pomoc..
kurcze jak wytrzymasz jeszcze ponad miesiac to wzial bym.... chyba
a tak swoja droga to jebani klepia tyle tych amorow do tylu a pozniej zaden nie pasuje i do wszystkich trzeba dawac podkladki bo obcieraja o belke...zamiast zrobic z jednej strony odstadzenie
edit: od dzis nie pije
_________________ Młody
"Teraz prędko, zanim dotrze do nas, że to bez sensu. "
auto: saxo VTS
silnik:: TU5JP4S
moc: 134km Pomógł: 16 razy Dołączył: 04 Maj 2009 Skąd: Brzesko/Kraków
Wysłany: Pią 18 Mar, 2011
Wrobel napisał/a:
edit: od dzis nie pije
hehe
no nie wiem, ja mam jakies podkładki w "zestwie" znaczy sie jakies tulejki kurde sam jestem ciekaw czy by pasował do mnie, ale nawet nie chce zakładac bo mi sie szkoda zrobi i juz go nie sciagne, a nie chce z tyłu jezdzic na grubym billu a z przodu na czyms smietnikowym