auto: Peugeot
silnik:: 208 GTi
moc: podobno 230km Pomógł: 98 razy Dołączył: 05 Gru 2005 Skąd: zadupie
Wysłany: Pią 16 Gru, 2005 psvts - miał kolizję!
Właśnie dzwonił do mnie Piotrek.. kolejny VTS jedzie do warsztatu.. facet wymusił pierszeństwo, uderzrenie przodem . naszczęscie jechał powoli więc nic mu nie jest. samochód lekko poobijany.. maska, światła, jest juz na lawecie.
Miejsce:
Za wyjazdem z tunelu pod Wisłostradą w stronę Żoliborza
Jak:
Jade sobie już na szczęście spokojnie (bo wczęsniej trochę mniej spokojnie) środkowym pasem.
Wyjeżdżam z tunelu. Lewy pas stoi, bo auta szykujące się do skrętu w lewo - na most Śląsko-Dąbr. blokują pas. Nagle, jakieś 15m przede mną koleżka postanawia wyjechać swoim Fiatem Stilo na mój pas. Hebel, śliska nawoerzchnia - poślizg, dzwon. Oświadczenie (przyznał się oraz jest świadek), laweta, serwis Citroena - tam gdzie odżywa Sax Łukasza.
Uszkodzenia:
Pognieciona maska, połamane mocowania i obudowy lamp, połamany zderzak, prchłodnica się trochę przesuneła, raczej nie pękła, ale się zobaczy. Generalnie nic specjalnie poważnego, ale powiedzieli że może być powyżej 5k PLN, więc czekamy na rzeczoznawcę.
Jak będę miał auto w styczniu, to będzie fart!
Kurwa.
pzdr
P
44FG [Usunięty]
Wysłany: Pią 16 Gru, 2005
Piter - nie ma tego złego... Dzwon podstawą tuningu Głowa do góry.
Peter widzialłeś mojego..?? Stoi sobie bidny nie tknięty jeszcze.. dobrze że w to samo miejsce zwiozłeś.. to powiem właścicielowi że to za moją namową to kurde moze nam z ceny spóści.. tzn mi
Łukasz - nie widziałem Twojego, chyba, że odczepili mu progi, dokładki i doczepili znaczek 1.1
Ale powiedzialem, że kolegi auto tu stoi, a koleś: "Co? Z tego samego fan klubu?"
jak gadałeś z Tomkiem Lubowieckim to on nagrzany jest na nasze fury.. moją chciałkupić odemnie. Wczesniej miał 106 rallye i teraz szuka sobie 16V
Grzesiek VTS You cant handle the truth! Czy to jest saxo ??
auto: saxo 2 x 16V
silnik:: 1.6
moc: 136 i ??km Pomógł: 19 razy Dołączył: 13 Gru 2005 Skąd: Kraków
Ale zonk Biedny vts wiec teraz 2 vts znaszego klubu poszly do naprawy oby na tym sie skonczylo !!! bedzie oki naprawisz i jak nowka wyjedzie z salonu(serwisu).
jak rycerze Jedi, tylko garstka sie juz Was ostala :wink:
dobrze piotrus,ze Ty bez szwanku. furke sie sklepie na nuvex
pzdr
miłosz [Usunięty]
Wysłany: Sob 17 Gru, 2005
Piter-tak jak napisał Łukasz-widziałem Cię... To kosmetyka jest, luzik. Tyle, że problem-bo bez auta jesteś... Sorry, że sie nie zatrzymałem, ale jechałem z ojcem i troche sie spieszylismy... Z reszta i tak bym nic nie pomogl-juz w lawecie siedziales...
auto: Civic / Copen
silnik:: b16a
moc: 167 KMkm Pomógł: 2 razy Dołączył: 03 Gru 2005 Skąd: Warsaw city
Wysłany: Nie 18 Gru, 2005
oj fatalnie Piotrus oby jak najszybciej naprawili, wazne ze wszyscy cali! Najgorsze to brak fury no ale pomysl sobie jaka bedzie radosc jak odbierzesz - jakbys jeszcze raz kupil VTSa