Wysłany: Wto 22 Mar, 2011 Kto ogarnia zmieniarki CD?
Chyba mi się coś posypało, a elektroniczny nie jestem - zmieniarka CD w Accordzie 6 płytowa, ktoś ogarnia, albo zna kogoś kto ogarnia? Zadzwoniłem do firmy z pierwszego googlowego linka - 350 pln za naprawę (choć nawet nie wiedząco jest dokładnie uszkodzone)....
_________________ Filozof, Biegacz, Fotograf, Egoista, Cham, Prostak i Humanista
auto: ...bus
silnik:: jest
moc: jestkm Pomógł: 167 razy Dołączył: 03 Cze 2007 Skąd: z dupy
Wysłany: Wto 22 Mar, 2011
niczego mądrego nie napiszę w temacie, ale zdziwiony jestem że ktoś jeszcze używa zmieniarki cd. Myślałem, że takie urządzenia do lamusa odeszły wraz z nastaniem mp3, pendrive'ów i takich tam.
niczego mądrego nie napiszę w temacie, ale zdziwiony jestem że ktoś jeszcze używa zmieniarki cd. Myślałem, że takie urządzenia do lamusa odeszły wraz z nastaniem mp3, pendrive'ów i takich tam.
A jakaś używana?
To ori Hondowska zmieniarka, była zamontowana w bagażniku Hondziawki jak kupiłem i ... z niej korzystam Podłączona do ori Hondowskiego radia i jakoś gra, a mam kilka ulubionych płyt
_________________ Filozof, Biegacz, Fotograf, Egoista, Cham, Prostak i Humanista
auto: Różne
silnik:: Różne
moc: Różnakm Pomógł: 51 razy Dołączył: 25 Sty 2010 Skąd: Warszawa
Wysłany: Wto 22 Mar, 2011
Lepiej powiedz co się stało, wtedy będzie można Ci kogoś doradzić. Bo może mechanizm się zaciął, wystarczy rozebrać i po sprawie. Taki był motyw u mojej mamy w aucie swego czasu.