auto: mam
silnik:: też
moc: 72.5km Pomógł: 46 razy Dołączył: 20 Kwi 2009 Skąd: SY
Wysłany: Śro 23 Mar, 2011
martin.h napisał/a:
Tak się zastanawiam po co Jackowi fura z odsuwanym dachem? Ale już wiem po co. Jako, że Jacek robi remont to łatwiej mu będzie do takiej fury wrzucać gruz z okna, jak będzie go w nocy wywoził do lasu
zatem samochód w stanie bardzo dobrym. nic nie stuka nic nie puka lakier po polerce jak już wiemy (itr 911 pomuk puszczony )
cena 3500 do wzięcia.
ale muszę przedyskutować z Hanią bo na 3.5 się nie skończy. Do tego rejestracja 250 jakiś przegląd z olejem może rozrząd za 250zł i zaraz będzie 5k jak nic a przy uzbrajaniu lokum w AGD nowy lakier, sracz i tp itd nie wiem czy uciągnę
kórwa mogłem jednak ten kolektor sprzedać to bym miał starletkę
jeszcze zastanawia mnie jedna sprawa. ponieważ jest to bardzo rzadka wersja OPEN AIR z otwieranym dachem, czy jakiś pijany bytomski zorrok pod kamienicą nie zrobi autografu na tym jakże uroczym brezencie. już nie wspomne o tym czy nie przecieka
Bartuś a może pojedziemy na wycieczkę miniakiem na suszi?
czwartek dalej akualny u mnie godzina 18:30-19:00 a potem na jadło...kto chce niech wpada...Fałata 14/7