Bonczek - ostatni raz Cię proszę - zajmij się sobą i zachowaj ubogie zaczepki do kolegów z podwórka kieleckiego. jeśli masz coś do mnie to napisz, jeśli nie - znikaj z tego typu tekstami.
auto: Różne
silnik:: Różne
moc: Różnakm Pomógł: 51 razy Dołączył: 25 Sty 2010 Skąd: Warszawa
Wysłany: Pon 11 Kwi, 2011
Nie próbuję Cię zaczepiać, nic z tych rzeczy - tak samo jak Ty piszesz swoje uwagi, tak samo ja piszę swoje, czasem w formie żartu tak jak np z kosztami STI
Zaczepne są Twoje teksty typu ciemnota, żałosne zaczepki, ubogie zaczepki czy koledzy z kieleckiego podwórka ale nikt nie zwróci Ci na to uwagi niestety, nawet się nie spodziewam.
wrzucasz non stop podteksty po czym tłumaczysz że tego nie robisz... żal... zajmij się lepiej dobieraniem smaru i kolorowych śrubeczek do mocowania klaksona bo przypuszczam że może to być dla Ciebie nie lada wyzwanie.
ale STF, patrząc z boku na to jak sie do siebie z bączkiem zwracacie, to faktycznie jest tak ze to Ty bardziej "osobiste teksty" puszczasz...
ładnie napisane zaczepiające teksty nic nie wnoszące w temacie a będące jedynie aluzją, wyjazdem osobistym są żałosne i nie widzę podstawy dla której nie mogę nazwać takiego podejścia po imieniu.
kubas napisał/a:
no ale dyskusja odeszła jak zwykle trochę od pierwszego posta i chyba dotyczy ogólnie tematu 1.3 rallye
wręcz przeciwnie. jest najistotniejszym założeniem tej dyskusji. masz 15letnie 1.3rallye po przelocie 200tyś. wchodzisz w to czy nie za 10tyś ? tylko proszę nie pisz coś w stylu że poprzedni właściciel na pewno włożył w niego masę kasy i że na pewno jest w rewelacyjnym stanie proszę