auto: Clio Sport
silnik:: 2.0
moc: 201km Pomógł: 53 razy Dołączył: 10 Sty 2006 Skąd: Warszawa
Wysłany: Sob 02 Kwi, 2011
anglicy mogliby sie uczyc od nas jazdy po lewej stronie jezdni. Polska to kraj lewego pasa.. toć to wielka polandia a nie wielka brytania..
ostatnio bardzo duzo jezdze furom.. i pier dol ca mozna dostac.. sytuacje z jednego dnia, od razu mowie, ze jade prawie przepisowo, nie przekraczajac o 20 km limitow
1) pan zmienia pas na skrzyzowaniu, z lewego na prawy. oczywiscie mi zajezdza bo jego pas jechal wolniej..
2) pan omija sobie autobus zjezdzajacy na zatoczke, na 2 pasmowce, jade ok 90, a pan wyjezdza bardzo wolno. omijam pasem do skretu w lewo bo juz hamowac mi sie nie chcialo
3) skret w prawo. mozna wlaczyc sie do ruchu pasem o dlugosci ok 200 metrow. kierowca stoi.. auta przejezdzaja a on wjezdza od razu na lewy pas ( 3 pasy )
4) 5) 6) 7) 9) 10) kierowca jedzie lewa strona chociaz prawy pas wolny..
11) wiecej nie pamietam ale kurfy sypały sie wczoraj gesto.
najciekawsze jest to, ze jak zapie rdalam to wszystkie problemy znikaja.. nikt nie zajezdza, na nic sie nie zwraca uwagi.. i wez tu jezdzij przepisowo
_________________ Niech się dzieje wola nieba, z nią się zawsze zgadzać trzeba.
auto: Różne
silnik:: Różne
moc: Różnakm Pomógł: 51 razy Dołączył: 25 Sty 2010 Skąd: Warszawa
Wysłany: Śro 13 Kwi, 2011
Niestety nie Volki takie, tylko nie wiem czy kupować już opony skoro i tak na razie samochód postoi tylko kurde muszę z łodzi odebrać nie lata, któryś z Panów łódź -> wwa?
auto: Różne
silnik:: Różne
moc: Różnakm Pomógł: 51 razy Dołączył: 25 Sty 2010 Skąd: Warszawa
Wysłany: Śro 13 Kwi, 2011
Eee nie mam takiego ciśnienia, na wszystkie orgyginalne graty - możliwe jeszcze, że BC w czerni trafia na CRX`a a na tych się będzie Civic turlał - ale na pewno nie omieszkam przymierzyć a koniec końców oba komplety zostaną dla CRX`a, bo Civica się w końcu będę musiał pozbyć