jako, że zmienił mi się koncept to chciałbym sprzedać swoje Recaro.
Fotel nie jest niestety idealny, ma trochę mankamentów, materiał i poduszki są natomiast w stanie dobrym/bardzo dobrym.
auto: Sitroen
silnik:: D16Z28K76W11
moc: milijonkm Pomógł: 36 razy Dołączył: 21 Maj 2006 Skąd: Z dupy
Wysłany: Czw 14 Kwi, 2011
fotel ma szyny w zestawie? I czy podejdą do Sieny?
silnik:: F20C
moc: 240km Pomógł: 21 razy Dołączył: 28 Kwi 2010 Skąd: Warszawa
generalnie fotel chciałbym sprzedać do końca tego miesiąca, tak żeby móc sobie kupić inny i zdążyć go założyć na 8 maja na ułęż, jak na razie nigdzie go nie wystawiałem, bo w sumie trochę szkoda by trafił w nieodpowiednie ręce, nowy kosztuje miliony monet a używek po prostu nie ma
auto: AP1
silnik:: F20C
moc: 240km Pomógł: 21 razy Dołączył: 28 Kwi 2010 Skąd: Warszawa
pP napisał/a:
a co jeśli można wiedzieć? ogólnie polecasz ten fotel co wystawiasz? jak na codzień bo chyba się autem tak poruszałeś? trzymanie?
generalnie codziennie w nim jeżdzę i jest spoko, ja wchodzę bez problemu i jest wygodny, ale nie jest to duży stołek więc nie każdemu podpasuje, ja chcę sobie kupić nowe sparco evo, bo raz że chcę mieć nowy fotel, a dwa że odpowiada mi wyglądem i wielkością, takie moje "widzimisie", jeśli recaro się nie sprzeda to zostanie recaro i też będę zadowolony