kurde, sam mam ochotę pośmigać smartem przez kilka dni
był u nas przez chwilę na forum gość co prawie kupił mojego golfa
on właśnie prowadzi wypożyczalnie smartów i zapraszał, niestety nie mam do niego kontaktu
auto: Clio
silnik:: znów jest
moc: ponad stokm Pomógł: 15 razy Dołączył: 07 Kwi 2011 Skąd: WWa
Wysłany: Czw 14 Kwi, 2011
jeśli chodzi o parkowanie to trzeba się od nowa nauczyć na świat patrzeć bo tam gdzie wcześniej widziałeś pełen parking to się okazuje, że po paru dniach widzisz same puste miejscówki w sam raz dla Ciebie
ja jeździłem z automatem w wersji 0,7 benzin i jest wooooolnooooo
edit; aha i jeszcze zaskoczenie - miejsca dla dwóch osób jest naprawdę zaskakująco dużo moim zdaniem!
auto: DC2R
silnik:: B
moc: ?km Pomógł: 31 razy Dołączył: 30 Mar 2009 Skąd: z lasu
A jak ogolnie z wygoda? Bo plan jest taki ze mam tym jezdzic 150km codziennie do pracy. Ogolnie to ma mnie tanio wozic i tyle.
A do jezdzenia szybko bedzie co innego (kiedys)
auto: Clio
silnik:: znów jest
moc: ponad stokm Pomógł: 15 razy Dołączył: 07 Kwi 2011 Skąd: WWa
chyba nie umiem odpowiedzieć. robiłem dziennie 20 - 40 km po mieście, trasy po 5, 10 15 km więc ciężko coś powiedzieć. Dramatu nie było, klima działała, pamiętam, że lusterka zew. jakoś mi nie pasowały jeśli chodzi o funkcjonalność.
Ale do 150 km dziennie myślę, że wybrałbym coś innego - zwłaszcza, że smart przy prędkościach >100, >120 może palić więcej niż większy i mocniejszy samochód.
Ale to moje przypuszczenia. mi tam wszystko dużo pali, zwłaszcza przez takie coś co jest na ulicach w takim mieście gdzie w nich stoję i się wk..., ale nie powiem co i gdzie bo obiecałem Jackowi
Jak jedziesz 110 km/h to nie jest źle. Powyżej jest słabiej.
Ten nowy smart jest staranniej wykonany, lepsze materiały.
No i lepiej brać wersję już taką trochę lepszą, ze szklanym dachem i elektryką.
Wbrew pozorom - nowszego modelu jest mało na rynku wtórnym.
Fajne jest to co pisze roj, czyli
roj napisał/a:
jeśli chodzi o parkowanie to trzeba się od nowa nauczyć na świat patrzeć bo tam gdzie wcześniej widziałeś pełen parking to się okazuje, że po paru dniach widzisz same puste miejscówki w sam raz dla Ciebie
Powiem tak - jeśli miał bym kasę na taki samochód - jako furę na dojazdy to brał bym w ciemno. W klasie małych samochodów to mistrz. Później długo długo nic, dalej Mito, Mini, 500 i znów długo nic, po czym jest reszta malych aut.
auto: ...bus
silnik:: jest
moc: jestkm Pomógł: 167 razy Dołączył: 03 Cze 2007 Skąd: z dupy
Wysłany: Pią 15 Kwi, 2011
ja o smarcie mogę tyle powiedzieć, żeśmy parę lat temu w pięciu chłopa z tarnogórskiej dyskoteki do Bytomia wracali, w stanie mniejszego bądź większego upojenia. Da się? Da!