promocyjna 100% sprawny technicznie - po przeglądzie za ok 3-4 tys zł w naszym ASO 10 tys km temu.
Cena tylko nie jest negocjowalna
(czyli wymieniony jest rozrząd, wszelkie płyny i inne duperele na co mogę pokazać faktury ale nie mogę ich dać przez ochornę danych osobowych itd)
foty mogę Ci wysłać na maila - samochód ma jeden defekt - wygląd (spoiler i progi które można usunąć i dziwny lakier, ale może Tobie się spodoba i coś z tego wymyślisz, a no i ma też wgniecenie w prawym tylnym błotniku jak by ktoś kolanem zajechał)
ma 70 tys potwierdzonego przebiegu i jest zamulony bo ostatnie dwa lata jeździła nim kobieta totalnie bez aspiracji sportowych
Gdzieś jutro albo po jutrze wstawię oficjalnie ogłoszenie na hh.org
auto: Clio Sport
silnik:: 2.0
moc: 201km Pomógł: 53 razy Dołączył: 10 Sty 2006 Skąd: Warszawa
Wysłany: Śro 13 Kwi, 2011
ten fioletowy!!
spoko, warty obejrzenia. jesli nie planujesz wielkich modow stawiających na MOC to C2ka jest dobra na male wyscigi. nie napedza sie tak szybko jak Saxo ale smialo rywalizuje na torach
dobra opona i ciut nizszy zawias i spokojnie jedziesz w czolowce saxo, 106, c2.
Ostatnio zmieniony przez Jakarti Śro 13 Kwi, 2011, w całości zmieniany 1 raz
Kryha, auto od profesora CHRZANKA z tego forum
moj ulubiony temat w pimpie, chyba nie masz sie po co zastanwaiac na forum jest kilka osob z lublina ktorzy auto napewno zdaja relacje http://otomoto.pl/show?id=C18513843