auto: Clio szrot
silnik:: F4R 730
moc: 155km Pomógł: 72 razy Dołączył: 24 Maj 2007 Skąd: z Zakrzowa
Wysłany: Pon 18 Kwi, 2011
pragne dzisiaj wszystkich przeprosić za nieograniczana ilość głupoty zawartej w spamie który tutaj dziaj zamieszczę, na swoje usprawiedliwienie dodam ze siedzę w pracy, jestem chory, nic mi sie nie chce i mi sie przez to nudzi, ale nie mam siły sie za nic wziąc a moje lekarka na mnie krzywo patrzy jak do niej idę po l4 wiec dopoki nie zacznę umierać to nie idę w związku z czym będę jątrzył i nabijał bezsensowne posty
dziś odwiedziłem znajomego zobaczyć w jaki sposób i o ile ściszyli mu wydech w sporcie.
stoimy gadamy...
patrze a tu jakieś rysy na drzwiach prawych oraz listwie plastikowej...
żal mam do choyya który to zrobił..
po 3 latach jeżdżenia po wawie, i co gorsza okolicach moim wynalazkiem, mówię: nie warto kupować nowego auta, olać wygląd, liczy się performance.
auto: Sitroen
silnik:: D16Z28K76W11
moc: milijonkm Pomógł: 36 razy Dołączył: 21 Maj 2006 Skąd: Z dupy
Wysłany: Wto 19 Kwi, 2011
EmerytRs2 napisał/a:
olać wygląd, liczy się performance.
sranie w banie. I performance, i wygląd, Sienę da się teraz całkiem tanio kupić.