raczej nie
jak robia lifta to najwyzej kupia do fabryki nowa prase do robienia grillów ewentualnie zadzwonia do jakiejs huty szkla zeby im nowe szkielka na reflektory zrobili
pozatym euroncap by sprawdzili to auto po lifcie jakby miala wyjsc jakas roznica
byl taki przypadek najnowszej vectry ktorej szybko zrobili lifta miedzy innymi dlatego ze auto z 2002 wypadalo w tescie zderzeniowym tak jak inne auta z 1998
ale chyba i tak wiele sie nie poprawila vectra bo dostala bodajrze 4 gwiazdki
auto: Mazda MX5
silnik:: 1596
moc: 110km Pomógł: 78 razy Dołączył: 04 Gru 2005 Skąd: Warszawa Wola
Wysłany: Pią 05 Sty, 2007
no to ci powiem ze jedzilem maximą jakies 3-4 lata , wlasnie chyba ten rocznik
i powiem tak. Wszystko na plus, wnetrze wyglad, silnik, komfort natomiast minusy
spalanie . Ja miałem 3.0 , 210 kuca , wersja QX i paliło to jakies 15 w miescie . Oraz plastiki. W niektórych miejsach na desce plastiki były zenujące.
kupie sobie kiedyś maxime znowu tylko ze tą najnowszą bo maxima to maxima. Zajebista furka.
jak avensisy sa tak bezawaryjne jak corolle to raczej sie nie ma czym chwalic ...
nie wiem czy 2.2 16v dci 110km montowany w almerze to ten sam co w primerach i lagunach ale to najgorszy silnik ever z jakmi mialem do czynienia. To sie nadaje wylacznie do betoniarki. Kultura pracy na poziomie silnika zaporozca (pochodzacego z betoniarki zreszta).
auto: Type-R
silnik:: VTEC
moc: 200km Pomógł: 3 razy Dołączył: 13 Gru 2005 Skąd: Warszawa
Wysłany: Sob 13 Sty, 2007
siemanko
ja chyba nic tu nie pomoge. jezeli chodzi o sedana to w rodzinie mam vectre 2.0 dti z 2003. kupilismy nowa, przejechala juz grubo ponad 80 tys km i nie bylo z nia problemu. dodam ze auto od 2 lat jezdzi na boxie v-tech. osiagi moze nie sa jakies powalajace ale jezdzi calkiem fajnie.
PS czy ta Lada jest biala i ma klatke w srodku?
sosna8 [Usunięty]
Wysłany: Sob 13 Sty, 2007
Siemano
Nie...moją łada albo jak kto woli "ładzitsu" :564: jest czerwona z charakterystycznym spoilerem i na niebrzydkich alusach
Żeby nie było to mam obrotomierz z białą tarczą podświetlaną na niebiesko no i wiadomo seryjne zegary też są białe z niebieskim podświetlaniem