auto: Sitroen
silnik:: D16Z28K76W11
moc: milijonkm Pomógł: 36 razy Dołączył: 21 Maj 2006 Skąd: Z dupy
Wysłany: Wto 19 Kwi, 2011
nosz kurde - to dobry fur za dobrą kasę jest, czemu jeszcze stoi?
silnik:: D16Z28K76W11
moc: milijonkm Pomógł: 36 razy Dołączył: 21 Maj 2006 Skąd: Z dupy
nie stać mnie niestety, szkoda, bym brał (zwłaszcza czystego )
silnik:: też
moc: 72.5km Pomógł: 46 razy Dołączył: 20 Kwi 2009 Skąd: SY
Vlodarsky napisał/a:
A i jeszcze chłopaki oglądając wykryli, że szyba czołowa ma ślad po kamieniu przy samej lewej listwie na tej czarnej powierzchni szyby a nie na przezroczystej.
auto: nie mam
silnik:: j.w
moc: w nogachkm Pomógł: 6 razy Dołączył: 18 Maj 2009 Skąd: Kraków
Wysłany: Czw 21 Kwi, 2011
Ryba napisał/a:
Samochód jest pod względem mechanicznym, blacharskim cacy. Widać, że faktycznie nie bity, komora silnika, podłużnice wszystko jak nowe. Środek bajka, OC AC do końca roku, oponki NÓWKI, w baku sporo paliwa
Chcąc go zrobić do stanu SUPER, trzeba polakierować całość, bo poza paskami fioletowymi z brokatem, niestety czarny kolor również posiada brokat w sobie (nie jest to oryginalny czarny Citroenowski).
Kupiłbym od kopa jeśli czarny byłby faktycznie czarny, bo to miał być samochód na codzień, a tymczasem to idealna opcja do upalania, okleić tylko folią z tesco ten fiolet i za tą cene jest prosty elegancki uplator z ładnym wnętrzem.
Marek, przepraszam za zamieszanie - i tak jak mówie, chętnie opłace stracony przez Ciebie czas
o to widze ze bedziesz auta dlgo szukal, chyba ze Grzesiek zmieni podejscie