Dzisiaj byłem załatwiać prawo jazdy (moje się kończy niedługo) i jestem pod wrażeniem jak szybko udało mi się wszystko załatwić. U lekarza w niecałą godzinę (łącznie z rejestracją i okulistą), a w urzędzie nie licząc tego, że nie byłem przygotowany i nie miałem ksera aktualnego prawka 10 minut
auto: yaris TS
silnik:: 1NZ-FE
moc: nykm Pomógł: 36 razy Dołączył: 16 Maj 2010 Skąd: Katowice
Wysłany: Wto 19 Kwi, 2011
Może się coś wreszcie zmienia?
Ja też jestem pod wrażeniem biura paszportowego w Katowicach. W piątek wyrabialiśmy paszport córce, zajęło nam to chyba godzinę łacznie ze zrobieniem foto, opłatami, wypisaniem wniosku itd. Po raz pierwszy urzędasy nie podchodzili do sprawy z wyrazami umęczenia na twarzy.
Ogólnie to Angole wymyślili całkiem sprytne autko, które jak się okazuje potrafi wykręcić bardzo dobry czas na torze , a koszty eksploatacyjne są zaskakująco niskie ( na co duży wpływ ma niska masa )..
Grzebanie z tymi furkami to czysta przyjemność i oczywiście nowe doświadczenie oraz wiedza.. szkoda tylko, że nie mam więcej wolnego, ale i tak jest dobrze
punkcjax2 tez miszcz, laryngolog nie na marne ma tak dobra opinie,polecam!!
dobre znieczulenie tez robi robote, bo jak by mial to robic bez to bym sie obsral i darl na caly szpital
auto: yaris TS
silnik:: 1NZ-FE
moc: nykm Pomógł: 36 razy Dołączył: 16 Maj 2010 Skąd: Katowice
Wysłany: Czw 21 Kwi, 2011
- koorvy z biedronki chcieli mnie oszukać, zamiast 12 mineralnych nabili na kasę 72 szt i jeszcze podejrzliwie gapili się czy ich nie schowałem po koszulę,
- mam już dość tematu zakupu piaskownicy, jakim karmi mnie od tygodnia ślubna