Właśnie, prosiłbym o trochę kultury... Zauważcie, że nawet ja w tym dziale nie wspominam o kobietach wykonujących najstarszy zawód świata i temu podobnych. Ehhh, jakiś zniewieściały dziś jestem, chciałbym się zakochać.
ja pierd... panowie widzę że zachowujecie się jak wieśniaki którym dano telewizor - postawią go na honorowym miejscu, przykryją haftowaną serwetką i będą zdejmować buty do oglądania, nie rozumiem tego ale ok, ja prosty cham mogę nie potrafić tak ale widzę że noblesse oblige
JIMEK [Usunięty]
Wysłany: Czw 01 Lut, 2007
KonradMK napisał/a:
fajny gość
to czyli saxorulez zrobil ci gale, konrad? ale czemu marek o tobie gada? i czmu nie mowiles ze jestes aktorem?
[ Dodano: Czw 01 Lut, 2007 ]
w sumie gupi jestem. KonradMK - KOnrad to wiadomo a MK to twoje inicjaly! A marek o tobie gada bo tak naprawde jest twoim imiennikiem.
ale was teraz rozjebalem... to sa dopiero te uklady wasze! kazdy z kazdym ale cicho-sza jak boniedydy!
KonradMK, chodzi o to,że czasem dla odmiany można o czymś kulturalnie podyskutować. Wszystko fajnie, ale jak każdy topic schodzi na dziwki(to często ja,wiem) i gejostwo to też jest trochę bezsensu. Ale całe porównanie do akcji z telewizorem dobre,hehe...