auto: .
silnik:: ,
moc: .km Pomógł: 13 razy Dołączył: 06 Cze 2010 Skąd: kraków
Wysłany: Wto 03 Maj, 2011 Regeneracja belki citroen/pug
Niestety przyszedł czas na doprowadzenie tylnego zawieszenia do stanu idealnego.
Mam pewien warsztat polecony przez znajomego tj serwis citroen/pug na ulicy Głowackiego. Magik tam podobno zakłada łożyska do saxo z puga 206 rc podobno jest to bardziej wytrzymałe. Wybieram się tam w tym tyg dopytać o taka operacje i oczywiście cene.
Tematu jednak nie założyłęm żeby sie pochwalić a, żeby zapytać czy ktoś regenerował belke citroen/pug w krakowie i okolicach. Czy może ktoś coś polecić/odradzić.
Będą duchowe pomóki
_________________ i feel the need the need for speed
Swoja regenerowałem w www.autobelki.pl, przejechała już kilkadziesiąt tysi i jeszcze się nie odzywa. Tylko nie wiem czy to się jeszcze do okolic Krakowa zalicza
auto: Clio Sport
silnik:: F4R
moc: 172km Pomógł: 1 raz Dołączył: 01 Sie 2010 Skąd: Oświęcim
Wysłany: Wto 03 Maj, 2011
Misiek moge Ci wysłac namiary na gościa z chrzanowa on własnie w CBC pracuje i robił bratu belke w saxo.A twoje saxo też u niego było robione.Gościu dobrze to ogarnia.
Ja regenerowałem belkę u Nalepy. Na początku byłem wkurzony na maksa, bo źle nabili jedno łożysko i po paru dniach musiałem wrócić na poprawki, ale ostatecznie jestem zadowolony, bo nie było żadnego stękania z poprawkami tego co źle zrobili. W tym momencie na tej belce zrobione je jakieś 15-16 tys. km i jeszcze żyje, a przynajmniej połowa z tego była na ostro. Plusem na pewno była cena, bo płaciłem coś koło 800 PLNów.
auto: .
silnik:: ,
moc: .km Pomógł: 13 razy Dołączył: 06 Cze 2010 Skąd: kraków
Wysłany: Wto 03 Maj, 2011
kamil, zgadza sie jednaj jeżeli Pan Kazek robi to w garazu przy domu jako lewizne to nie mamy prawa do roszczeń co do robocizny czyli np źle nabitego łożyska....
Młody Papież, dokładnie tak np jeżeli mam tylko do wymiany łożyska czopy a wahacze są ok...
_________________ i feel the need the need for speed
1200 za belke? dalem 660 i to jest cena maksymalna jaka biora w antalexie. Daja pisemna gwarancje, belke robi sie nie dluzej niz 1.30min, moja 1.24 z obnizeniem dojazd tragiczny do nich