liczyłem na to że ktoś miał takie skrzypienie - wiem jak buczy łożysko, to raczej nie to, dźwięk jest taki jak by ktoś bardzo szybko tarł gumą o gumę (jak dwa pieski preriowe popychające się od tyłu )
auto: BMW Pomógł: 4 razy Dołączył: 02 Gru 2005 Skąd: Kraina Grzybów
Wysłany: Czw 01 Lut, 2007
To jest wina pisu i kaczynskich ze obsadzili skrzypka i teraz to sie wszystkim udziela.
Nawet u Konrada zaczelo skrzypieć.
W stylu "komentarze z onetu"
_________________ Samochody to ZUO!
ArturVF500 [Usunięty]
Wysłany: Czw 01 Lut, 2007 Re: Skrzypek
KonradMK napisał/a:
Help! Coś mi skrzypi podczas jazdy - częstość skrzypień się zwiększa wraz z predkością ale hamowanie nie ma na to wpływu.
To jest wina pisu i kaczynskich ze obsadzili skrzypka i teraz to sie wszystkim udziela.
auto: BMW Pomógł: 4 razy Dołączył: 02 Gru 2005 Skąd: Kraina Grzybów
Niemy napisał/a:
eM napisał/a:
eM taki komentarz w Twoim wydaniu :549:
szok
You don't get it do you?
Kod:
Sarkazm - dosadnie spotęgowana ironia, używana zazwyczaj jako sposób wyrażenia negatywnego nastawienia do czegoś lub kogoś, złośliwość, wyraz pogardy.
eM taki komentarz w Twoim wydaniu :549:
szok
You don't get it do you?
Kod:
Sarkazm - dosadnie spotęgowana ironia, używana zazwyczaj jako sposób wyrażenia negatywnego nastawienia do czegoś lub kogoś, złośliwość, wyraz pogardy.
Help! Coś mi skrzypi podczas jazdy - częstość skrzypień się zwiększa wraz z predkością ale hamowanie nie ma na to wpływu.
a nie obciera Ci przypadkiem oslona tarczy?
tak nagle po deszczu? niby czemu?
[ Dodano: Czw 01 Lut, 2007 ]
saxorulez napisał/a:
zimmering półosi (nie wiem jak to sie pisz)
raz na zawsze:
"Simmering, pierścień Simmera to pierścień wykonany z odpowiedniej gumy, odpowiednio usztywniony metalową wkładką, lub obudowany blaszaną pokrywą, stosowany do uszczelniania wałków obrotowych pracujących w smarze, oleju lub paliwie przy ciśnieniach do 0,1 MPa w zakresie temperatur od -30 do +110 °C.
Simmeringi są również często spotykanym uszczelnieniem na połączeniach przesuwanych, działających na zasadzie teleskopu.
Źródło: "http://pl.wikipedia.org/wiki/Simmering"
ArturVF500 [Usunięty]
KonradMK napisał/a:
tak nagle po deszczu? niby czemu?
dlaczego nie? siakis kamien spod kola i oslona zaczyna ocierac; mialem cos takiego dosyc niedawno; odgialem i jest ok; pytanie tylko jaki dokladnie jest ten Twoj dzwiek;)