auto: Megane GT
silnik:: dci
moc: 110km Pomógł: 13 razy Dołączył: 31 Mar 2009 Skąd: Tarnowskie Góry
Wysłany: Czw 05 Maj, 2011
zagłosowałem na 3 ale najchętniej widziałbym połączenie 3 z 1 ... jak już wspomniał Jacek - w numerze 1 dobrze widoczne jest logo.. poza tym zamiast karbonu przechodzącego w czerń zostawiłbym sam karbon aż do końca strony.. poza tym fajnie by było gdyby część z produktami była przewijana a reszta pozostawała stałą - czyli scrollując przewija Ci się tylko lista produktów
auto: 106 S16, Willy
silnik:: TU5J4 1.6 16V
moc: 168km Pomógł: 18 razy Dołączył: 16 Wrz 2007 Skąd: Warszawa
Wysłany: Czw 05 Maj, 2011
GeKo napisał/a:
Greg napisał/a:
2, 3 - typografia
Rozwń proszę, bo nie bardzo wiem o co chodzi.
Dobór fontów bardzo słaby (to chyba Futura o ile mnie oczy nie mylą - font zacny, ale jakoś kiepsko użyty) - nie pasuje do reszty, nie koresponduje z całościa i elementami strony, poza tym trochę podstawówkowe błędy typu w jednym boksie jest wyśrodkowany nagłówek, w innym tak, a w jeszcze innym srak. Gdzies nagle pojawia sie od czapy cyan, ogólnie no jest słabo. 2 i 3 są dla mnie porażką designera. Sorry za takie słowa, ale działam w tej branży i juz swoje widziałem Nie wiem kto to popełnił, ale z pewnością webdesignerem nie jest. (drogo było? może byc pewu)
PiTT, popłakałem się Bez kitu.
_________________ "If in doubt, flat out." - Colin McRae
auto: Renault Clio
silnik:: F4R 738
moc: 188km Pomógł: 132 razy Dołączył: 13 Mar 2008 Skąd: Będzin
Wysłany: Pią 06 Maj, 2011
Greg, O takie uwagi właśnie mi chodziło. Zaznaczam jednak że są to wersje o ogólnym zarysie bardziej mające na celu obranie koncepcji niż gotowy projekt
Jeszcze nic nie zapłaciłem . Inne projekty, które widziałem w jego wykoaniu mi się bardzo podobały. Te jakoś mie nie urzekly, nie mowiąc już o tym że 2 i 3 różnią sie tylko tłem.
Tutaj można obejrzeć inne jego prace http://gemani.pl/qd/
Greg Jeśli chciałbys się podzielić jakimiś pomysłami w tej materii to chętnie wysłucham.
auto: łorm hecz
silnik:: !@#$
moc: 280km Pomógł: 7 razy Dołączył: 14 Lut 2008 Skąd: Warszawa
Wysłany: Pią 06 Maj, 2011
Font jest ok, tylko te wszystkie napisy są zdecydowanie za małe. Od razu trzeba je powiększyć.
I tak jak Greg pisał, ten cyjanowy kolor zupełnie tutaj nie pasuje. Znacznie lepiej komponuje się ta pomarańcz, z pierwszej wersji.