auto: brak
silnik:: brak
moc: 1km Pomógł: 23 razy Dołączył: 24 Lut 2006 Skąd: Wch
Wysłany: Pią 06 Maj, 2011 Dystanse
Czy ktoś z was ma może namiar na kogoś kto sensownie robi dystanse w pl?
Wiem że na culstyle.pl był kiedyś jakiś namiar na takową osobę teraz jednak nie mogę znaleść a nie chciałbym kupować pierwszych z brzegu z allegro żeby nie okazały się do dupy..
Nie bardzo moge sobie tylko wyobrazić jak to ma się zamknąć na śrubie tymbardziej gdzie w VAGowych śrubach są przecież śrubki z gniazdem w kształcie kuli...
Wysłany: Pią 06 Maj, 2011
teraz kłeszczyn numer dwa, czy gdybym chciał 20mm dystans z pierścieniem centrującym, to taki ze śrubami przelotowymi to dobry pomysł? NIe rozleci się to to przy tak długich śrubach?
Z tego co tam jest napisane minimalna grubość takich w których są szpilki montowane do piasty i koło mocowane do dystansu to 25mm a to już dla mnie będzie za dużo
Sory za głupie pewnie dla niektórych pytania, ale odpowiedzi na forum.vwgolf w stylu "jakoś to będzie" albo "ja mam 4cm dystans i śrubki z tesco i jest spoko" nie do końca mnie przekonują..
Wysłany: Pią 06 Maj, 2011
175zl z wysyłką, na allegro można kupić coś taniej ale poczytałem o tym et tuning i rzeczywiście i 106 polecał i na forum subaru polecają więc chyba warto dopłacić i mieć zrobione jak należy. Poza tym dzięki temu że wytoczy odrazu dystans z pierścieniem centrującym większym nie muszę dodatkowo ich zamawiać bo dwa przednie miałem metalowe a dwa tylne jakąś hu.jowizne plastikową..
Wysłany: Sob 07 Maj, 2011
Qukie napisał/a:
a tam nie ma cen podanych za sztukę? może dostaniesz tylko jeden
Cicho karwa gamoniu !
Będą dwa, napewno będą dwa, muszą być przecież prawda...?
Teraz jeszcze tylko ogarnąć śruby na allegraczu, rozstrzał jest od 3,5 do 7,5 pln a niby to tylko śruba, czym może się karwa różnić żeby kosztować dwa razy tyle