auto: Mazda MX5
silnik:: 1596
moc: 110km Pomógł: 78 razy Dołączył: 04 Gru 2005 Skąd: Warszawa Wola
Wysłany: Śro 11 Maj, 2011
piękny !!!
a tak na powaznie. Bardzo spoko, lubie jak ludziska napinają na skuterach ...
to kiedy spot ?
andrzej ma, ja mam , ty też zaraz jakarti ?
jakieś konkurencje ? 1/4 ? stance and shine ?
piękny !!!
a tak na powaznie. Bardzo spoko, lubie jak ludziska napinają na skuterach ...
to kiedy spot ?
andrzej ma, ja mam , ty też zaraz jakarti ?
jakieś konkurencje ? 1/4 ? stance and shine ?
hehehe, no nie jest to wizualnie piękna konstrukcja, ale chyba właśnie zależało mi na tym żeby zapierdzielał a nie wyglądał
ostatecznie wybrałem zupełnie inną ofertę, dzisiaj gość wystawił i od razu zadzwoniłem... to dobrze bo miał w międzyczasie kilka poważnych ofert
fajnie że kupiłem od kolesia który pracuje w serwisie Kymco i jeździł nim od 3 lat, więc raczej serwisowany pod siebie, przebieg nieco ponad 8 tysia, ma kilka śladów obtarć, ale właśnie takiego chciałem
tak jak Bart pisze
co do Kymco to znam tą markę już od jakiegoś czasu i sporo dobrego słyszałem jeśli chodzo o mechanikę, silniki podobno hondowe
jest za to jeden minus, jakość plastików, niestety są dużo słabszej jakości i zwyczajnie pękają przy nawet małej przycierce
za to cenowo wypadają spoko
w sumie chciałem runnera, ale ciężko o zadbaną sztukę w dobrych pieniądzach
dobra koniec, bo zaraz wyjdzie ze zachwalam kymco tylko dlatego ze go mam... absolutnie nie, po prostu cena w stosunku do jakości jest na niezłym poziomie i tyle
a właśnie, jaki kask polecacie na skuta?
oczywiście zamknięty / zabudowany nie wchodzi w grę, musi być jak najbardziej otwarty
gdzie w Wawie można podjechać i poprzymierzać?
auto: ...bus
silnik:: jest
moc: jestkm Pomógł: 167 razy Dołączył: 03 Cze 2007 Skąd: z dupy
Wysłany: Czw 12 Maj, 2011
PiTT napisał/a:
a właśnie, jaki kask polecacie na skuta?
firmowy
Ja jeden sezon przejeździłem w plastikowej atrapie (replice!) niemieckiego hełmu z czasów II wojny, po czym stwierdziłem, że jednak kask z prawdziwego zdarzenia będzie bezpieczniejszy
auto: Sitroen
silnik:: D16Z28K76W11
moc: milijonkm Pomógł: 36 razy Dołączył: 21 Maj 2006 Skąd: Z dupy
Wysłany: Czw 12 Maj, 2011
ja miałem (w sumie wciąż mam, ale jakby mniej używam) Uvexa Jet 100. Co prawda wyglądem nie rzuca na kolana, ale ma istotne zalety: jest przyzwoitym firmowym kaskiem za śmieszne pieniądze i ma długą szybę, więc po zamknięciu wieje po mordzie (czy też pada - zależnie od pogody) sporo mniej niż w kasku Barta na przykład.
Tyle też wiem, ale jednak sporo osób na tym jeździ i poważniejszych problemów poza słabymi plastikami raczej nie ma... Mój główny dylemat polega na tym, że w cenie nowego Rometa z 2 letnią gwarancją mogę kupić Aprilię SR50 rocznik 2001 z przebiegiem 21 tysi... Generalnie raczej trup.