To ja sie pochwale, ze zdalem w tym tygodniu B+E za pierwszym razem, normalnie zrobilem kurs i normalnie zdalem egzamin na odlewniczej. Fakt, ze troche to stresujace a na miescie jest troche loterii bo pojawiaja sie sytuacje bez wyjscia (mi gosc busa zaparkowal na awaryjnych w niedozwolonym miejscu przy podwojnej ciaglej przed wysepka ... na szczescie po 5 minutach wrocil i odjechal).
Jakby co awaryjnie moge zapiac do forka lawete z DMC 2t.
WORD to oczywiscie komuna, 2 godziny kurwa czekania na zapisanie sie na egzamin ...
3 listopada zdaje jeszcze A, niezle mnie wyziebi (oby snieg nie padal przynajmniej).
auto: Różne
silnik:: Różne
moc: Różnakm Pomógł: 51 razy Dołączył: 25 Sty 2010 Skąd: Warszawa
Wysłany: Czw 06 Paź, 2011
pcs, długo się na egzamin na A czeka? Wiesz do kiedy w tym roku można zdawać? Bo ja 19-go października mam ostatnią godzinę do wyjeżdżenia i muszę lecieć się zapisać.
pcs, długo się na egzamin na A czeka? Wiesz do kiedy w tym roku można zdawać? Bo ja 19-go października mam ostatnią godzinę do wyjeżdżenia i muszę lecieć się zapisać.
zdawac mozna az snieg spadnie, czyli nawet ja sie moge nie zalapac ...
czeka sie na A poand 30 dni (na reszte ok 2 tygodnie), lec do szkoly wziac papiery i zapisac sie a godziny sobie dojezdzisz pozniej