auto: Sitroen
silnik:: D16Z28K76W11
moc: milijonkm Pomógł: 36 razy Dołączył: 21 Maj 2006 Skąd: Z dupy
Wysłany: Wto 04 Sty, 2011
A później jedzie taki biedny Warszawiaczek na Śląsk albo do Wielkopolski i kupuje auto nietłuczone po małym przebiegu... śmieszy mnie jak rodak rodaka dyma w dupe... oby temu oszustowi się żona w łóżku zesrała
auto: 500SEC i inne
silnik:: 5.0
moc: 326km Pomógł: 12 razy Dołączył: 10 Maj 2009 Skąd: WZ
Wysłany: Śro 18 Maj, 2011
Info takie, że w poprzednim motorze przy 220000 obrócił się imbus napędzający wałki w pompie olejowej, przez co zatarł się silnik i turbina
Kolejny (obecny) motor znalazłem z przebiegiem (ponoć) 90000 z roku 2008, po wyglądzie zewnętrznym vs. zatarty motor mógł faktycznie tyle mieć, ale teraz znów zaczęły się wibracje co wskazuje ponownie na wałki wyrównujące w pompie i tak się zastanawiam czy aby na pewno ma te 90000km
Dywagując, właśnie sobie uświadomiłem, że ch.. a nie sprawdzisz mi historię motoru bo mam VIN auta a nie silnika
_________________ EM-AIR SYSTEM
www.em-airsystem.pl
Wentylacja | Klimatyzacja | Chłodnictwo
auto: Clio szrot
silnik:: F4R 730
moc: 155km Pomógł: 72 razy Dołączył: 24 Maj 2007 Skąd: z Zakrzowa
Wysłany: Śro 18 Maj, 2011
Cytat:
Info takie, że w poprzednim motorze przy 220000 obrócił się imbus napędzający wałki w pompie olejowej, przez co zatarł się silnik i turbina
Kolejny (obecny) motor znalazłem z przebiegiem (ponoć) 90000 z roku 2008, po wyglądzie zewnętrznym vs. zatarty motor mógł faktycznie tyle mieć, ale teraz znów zaczęły się wibracje co wskazuje ponownie na wałki wyrównujące w pompie i tak się zastanawiam czy aby na pewno ma te 90000km
Dywagując, właśnie sobie uświadomiłem, że ch.. a nie sprawdzisz mi historię motoru bo mam VIN auta a nie silnika
czyli 2.0TDI zmielony ołówek napędzający pompę oleju. KLASYKA. jak kupiłeś silnik nawet mający 90000 ale ten z przed poprawki systemu napędzania pompy oleju to możesz mieć pecha i powtórke z rozrywki niestety nie powiem CI czy twój nowy silnik jest z przed poprawki czy juz po, bo nie pamiętam kiedy to zmienili ale postaram się dowiedzieć coś jutro