auto: Renault Clio
silnik:: 1.8 16V
moc: 136km
Wysłany: Pią 20 Maj, 2011
Ja mam jeszcze taki pomysł jeśli Fydi by się zgłosił i wyraził chęć moglibyśmy zaprezentować się wspólnie, moje 1.8 16V jako protoplasta Williamsa a jego Williams jako finalna ewolucja Clio 1. Takie porównanie.
auto: BMW
Marzy mi się porównanie dwóch quasi konkurencyjnych hothatchy od nas z forum w stylu topgear na lotnisku, ale nie mamy warunków na to chyba - zbyt górnolotne plany.
Marzy mi się porównanie dwóch quasi konkurencyjnych hothatchy od nas z forum w stylu topgear na lotnisku, ale nie mamy warunków na to chyba - zbyt górnolotne plany.
np. foka rasty i aygo?
_________________ 'gdybym był młody i bez kasy, kupiłbym BRZ'
auto: BMW
Maciusiowy napisał/a:
M napisał/a:
np. foka rasty i aygo?
Maciuś ty złośniku
NP sport i vti/sir
Chrzanek by wsiadał i walił czasówkę
Maciuś ty złośniku
NP sport i vti/sir
Chrzanek by wsiadał i walił czasówkę
albo na przykład (tutaj już zupełnie serio) mini kompresor, mini turbo, ewentualnie clio GeKona/leona (z w miarę kompletnym wnętrzem itd.) + wydmucha Marasa
_________________ 'gdybym był młody i bez kasy, kupiłbym BRZ'