auto: Type-R
silnik:: VTEC
moc: 200km Pomógł: 3 razy Dołączył: 13 Gru 2005 Skąd: Warszawa
Wysłany: Pon 05 Lut, 2007 naba do Saxo
Witam
Poszukuje naby do Saxo. Tylko Sparco lub OMP (z lamiacymi sie blaszkami podczas uderzenia).
Moze ma ktos do sprzedania albo zna kogos kto sprzedaje albo zna jakis sklep gdzie sprzedaja
Z gory dziekuje
auto: służbowe
silnik:: benzyniak
moc: od 170 w górekm Pomógł: 7 razy Dołączył: 26 Paź 2006 Skąd: WAW/LBN
Wysłany: Pon 05 Lut, 2007
oo to juz lepiej. Jak cos bedziesz wiedzial to daj znac tu albo priv.
p106rallye [Usunięty]
Na www.mplusm.pl naba do saxo jest za 178zł,ale koleś się wyprzedaje i jest taka za 151,3zł(wyprzedaż omp cz.1 -OD/1960CI140 ) .Kiedyś sprzedawał,a raczej wyprzedawał za pomocą alledrogo to była za ok 100zet i nikt jej nie chciał przez kilka wystawień.Już nie pamiętam jakiego miał nicka.Kto pierwszy ten lepszy
naba jest ok ale o tym symbolu jest przeznaczona do saxo bez poduszki
p106rallye [Usunięty]
Ja mam taką nabe w 106( do 106 ma inny numer wg katalogu OMP ,mi spasiła) , a przeznaczona jest do saxo/berlingo.Miałem kiedys poduche w moim, więc to jest pewnie chwyt marketingowy, bo kolumna kierownicza jest taka sama i nie wiem skąd miała by być róznica.
dobrze ze napisales pewnie chwyt.powiedz mi tylko czy Ty masz ta nabe taki odlew czy taka cienka ze strefa zgniotu?
Lukasz faktycznie polecal Cie ze mna to jest tak ze ja juz ja mam niby zamowiona od jakiegos miesiaca ale kolesie we Wloszech leca w chujki i juz mnie to drazni.Kierownica juz na mnie czeka ale nie mam jak jej zamontowac. Bede mial to Lukasz na uwadze. Powiedz mi tylko czy to naba Sparco i czy ma te lamiace sie blaszki (Zowa ma taka nabe jakby ktos nie wiedzial o co mi chodzi)