auto: 106 S16, Willy
silnik:: TU5J4 1.6 16V
moc: 168km Pomógł: 18 razy Dołączył: 16 Wrz 2007 Skąd: Warszawa
Wysłany: Pon 30 Maj, 2011
Szukam kiery z odsadzeniem raczej Bo płaskich to jest masa używanych na alledrogo, odsadzonych nie ma...
To znaczy w sumie to muszę się przymierzyć, nie wiem jeszcze jaki będę miał fotel, jak ustawiony i czy z odsadzeniem i nabą nie będzie za daleko. Chociaż jestem raczej wysoki, więc powinno być OK.
_________________ "If in doubt, flat out." - Colin McRae
Chętnie bym ją łyknął, ale nie mam pojecia czy potrzebuje odsadzenia czy nie bo nawet naba do mnie nie przyszła, także najwcześniej za kilka tyg jak już
Greg, to moze ja sie wypowiem bo chinczyka mam juz w posiadaniu jakies 8-10tys, opocz tego ze zamszyk sie troche zuzyl nie zauwazylem zadnych odksztalcen, ale jak wysiadam to nie lapie sie za kiere tylko za slupek. Geko pisal ze moja chnszczyzna wyglada identycznice to tej rrs czy jakos tak, ale idac w gruby performens i majac 160 koni w osce nie wypada miec fajerki za dwa litry wodki tylko wybrac cos markowego
auto: Clio szrot
silnik:: F4R 730
moc: 155km Pomógł: 72 razy Dołączył: 24 Maj 2007 Skąd: z Zakrzowa
Wysłany: Pon 30 Maj, 2011
Barejka napisał/a:
Greg, to moze ja sie wypowiem bo chinczyka mam juz w posiadaniu jakies 8-10tys, opocz tego ze zamszyk sie troche zuzyl nie zauwazylem zadnych odksztalcen, ale jak wysiadam to nie lapie sie za kiere tylko za slupek. Geko pisal ze moja chnszczyzna wyglada identycznice to tej rrs czy jakos tak, ale idac w gruby performens i majac 160 koni w osce nie wypada miec fajerki za dwa litry wodki tylko wybrac cos markowego
mojej juz chyba druga wiosna stukła i ponad 20k... zawsze jak wsiadam, wysiadam to się za nią łapie itp, zamszyku zostały co prawda juz śladowe ilości, ale ciągle nie wiem o co chodzi ta jej miekkoscia