auto: Clio I,
silnik:: 2.0
moc: 260,km Pomógł: 40 razy Dołączył: 08 Cze 2006 Skąd: Warszawa
Wysłany: Śro 01 Cze, 2011 Re: 106 v 306
106 napisał/a:
marcinstach napisał/a:
-które auto lepiej nadaje sie na zabawę
imho najlepsza bedzie calibra 2.0 8v na lpg... chodzi o ta 115KM
ale tylko ta 4x4
marcinstach [Usunięty]
Wysłany: Śro 01 Cze, 2011 Re: 106 v 306
Bad-i napisał/a:
marcinstach napisał/a:
Witam,
Jak wygląda porównanie 106 s16 i 306 2.0 16v??
-jak porównanie osiągów?
-które auto lepiej nadaje sie na zabawkę i raz na miesiąc udział w rally sprincie?
-jak koszty utrzymania?
itd.
Czy zlikwidowano klasę do 1600 bo w ostatnich dniach dużo pojawiło sie rajdowek 106 s16 na hoga itp serwisach
Hmm cięzkie porównanie. Na bank taka 306 będzie sie lepiej prowadziła. Nie wiem jak będzie z kosztami utrzymania. Tutaj musisz zapytać Vlodarskiego.
Ja osobiście wziałbym 106/saxo
Klasy 1600 nie zliwidowali, ale fakt faktem ze kilka osob teraz 106ki sprzedaje. Tak jak i ja swoją
Masz moze jaki opis swojego auta,zdjęcia?? 106 lepiej mi sie widzi wizualnie nawet ale straszna susza nie ruszanych tuningami
marcinstach [Usunięty]
Wysłany: Śro 01 Cze, 2011
A jak wyglądają koszty utrzymania 106 s16? Nie ma problemu z dostępem części bo tak naprawdę mało tego jeździ u nas? Czy jakieś części typu elementy zawieszenia pasują od słabszych modeli?
A jak wyglądają koszty utrzymania 106 s16? Nie ma problemu z dostępem części bo tak naprawdę mało tego jeździ u nas? Czy jakieś części typu elementy zawieszenia pasują od słabszych modeli?
marcinstachwiesławryszardalojzyalfonsfryderyk o jakie części zamienne Ci chodzi? Przecież tam się nic nie psuje. Te modele były produkowane w Japonii, a nie tak jak inne Peżoty - w Wielkiej Brytanii.
Od słabszych modeli pasują klamki.
_________________ Filozof, Biegacz, Fotograf, Egoista, Cham, Prostak i Humanista
marcinstachwiesławryszardalojzyalfonsfryderyk o jakie części zamienne Ci chodzi? Przecież tam się nic nie psuje. Te modele były produkowane w Japonii, a nie tak jak inne Peżoty - w Wielkiej Brytanii.