auto: XR2
silnik:: Kent 1.6
moc: nie wiadomokm Pomógł: 26 razy Dołączył: 11 Sty 2006 Skąd: Katowice
Wysłany: Pon 06 Cze, 2011
tym tropem to z każdego gówna jakiś bicz się ukręci ale nie w tym sprawa sam w sobie accord to taki troszkę emerycki samochód , mazda tez nie powala generalnie zakup auta to trudna auta tworząca wiele niesnasek , ogólnie bardzo dobrze wspominam accorda miasto spalał około 9 litrów trasa nie wiele mniej przy emeryckiej jeździe jechałem a4 do karkowa spalił 7.8 wg kompa prędkości 90-110 wiec chyba nie mało za to fajnie się wkręcał skrzynia chodziła mega precyzyjnie.
tym tropem to z każdego gówna jakiś bicz się ukręci ale nie w tym sprawa sam w sobie accord to taki troszkę emerycki samochód , mazda tez nie powala generalnie zakup auta to trudna auta tworząca wiele niesnasek , ogólnie bardzo dobrze wspominam accorda miasto spalał około 9 litrów trasa nie wiele mniej przy emeryckiej jeździe jechałem a4 do karkowa spalił 7.8 wg kompa prędkości 90-110 wiec chyba nie mało za to fajnie się wkręcał skrzynia chodziła mega precyzyjnie.
Auto rodzinne, mają się mieścić torby, wózek, rowerek, piłka, składany basen
Poza tym trzeba mierzyć siły na zamiary. Mógłbym kupić Fokę 06/07, ale przyzwyczaiłem się do pewnych rzeczy jakie oferuje klasa średnia....
Ma byc bezawaryjnie i możliwie przyjemnie/pojemnie i tyle.
_________________ Filozof, Biegacz, Fotograf, Egoista, Cham, Prostak i Humanista
diler01 [Usunięty]
Wysłany: Wto 07 Cze, 2011
Cytat:
Accord wcale nie musi być nudny
nooo , ten to nudny nie jest baa , nawet ten passat na ostatnim zdjęciu nie wieje nudą zbytnio
auto: E39 523i
silnik:: 2,5
moc: Ile Pan Bóg Dakm Pomógł: 16 razy Dołączył: 01 Wrz 2009 Skąd: ŚwiątyniaOpatrzności
Wysłany: Wto 07 Cze, 2011
jak ma być pakowny to zdecydowanie Accord. W przypadku Mazdy 6 to jakość wykończenia w środku trochę mnie zdziwiła...Accord wygląda na solidniejsze auto. Fakt, Mazda jest ładniejsza No, ale o gustach się nie decyduje.