auto: E39 523i
silnik:: 2,5
moc: Ile Pan Bóg Dakm Pomógł: 16 razy Dołączył: 01 Wrz 2009 Skąd: ŚwiątyniaOpatrzności
Wysłany: Wto 07 Cze, 2011 usystymatyzowanie wiedzy o ciekawych modelach, projektach hh
Drodzy,
ostatnio nurtuje mnie kilka rozwiązań w hh i zacząłem poszukiwania netu żeby pogłębić wiedzę o konkretnym modelu. Niestety zbyt wiele tego nie ma...
Nasunął mi się pomysł żeby stworzyć taką listę modeli, które nas ciekawią, interesują i inspirują.
Po stworzeniu bazy danych modeli, każdy z nich miałby swój temat i w nim zamieszczano wszelakie informacje właśnie o nim. Zdjęcia, artykuły, dane, specyfikacje, realizacje projektów, linki, dyskusje. Bez zaśmiecania, bez zbędnych inwektyw, plucia i wyśmiewania. Po prostu zbiór wiedzy o naszych samochodowych ideałach.
Każdy z Was ma swój wymarzony samochód i jakiś tam zbiór materiałów, wiedzy o nim. Może zaczniemy się tym dzielić w jednym temacie - Usystematyzowany sposób, a nie 1500 stron w 150 tematach ?
np. Clio Maxi, 106 Maxi, Impreza 22b, Felicia kitcar, Golf r32, Ritmo turbo, R5, itp. itd....
auto: E39 523i
silnik:: 2,5
moc: Ile Pan Bóg Dakm Pomógł: 16 razy Dołączył: 01 Wrz 2009 Skąd: ŚwiątyniaOpatrzności
Wysłany: Wto 07 Cze, 2011
Panowie, dowolność totalna. Co kto chce, o ile Admini będą mogli wydzielić temat i tyle wątków.
Myślę, że przez miesiąc uzbieramy sporo propozycji
Linki, linkami, wszystko co będzie wpisywało się własnie w konkretny model, włączając tutaj nasze photo tutorial'e z budowy, modyfikacji, itp. Linki sklepów gdzie można kupić zaciski Alcom'a do Peugeota i jakie Carbone Lorraine pasują do Clio Williams. Sky is the limit.