auto: ...
silnik:: ...
moc: ...km Pomógł: 49 razy Dołączył: 16 Lut 2006 Skąd: Kraków
Wysłany: Wto 30 Sty, 2007
saxorulez napisał/a:
mi nie chciało się uruchomić.. pomimo ze miałem orginał.
2.4 MHz, 5xx MB RAM, Karta Radeon 9200 128MB
Hmm to dziwne chyba, bo na moim geforce 3 128 chodziło, co prawda tylko demo ale na minimalnych ustawieniach dało się grać spokojnie
Pamietam tylko zę miałem spore problemy zeby to uruchomić, cos ze sterownikami nie grało chyba.
Tak... akurat RBR ma to do siebie ze lubi sie ciac z kartami ATi... ja swego czasu dosyc mocno upalalem, zaliczylem nawet 2 pelne sezony w polskiej lidze RBR... razem z Jakubem Gerberem stworzylismy projekt zespolu PS 2 RBR Rally Team... ciekawa zabawa i niezla alternatywa na jako taka konkurencje... po wgraniu wszelkich samochodow a zwlaszcza konkretnych S1600 lata sie az milo. pozdrawiam.
auto: ...
silnik:: ...
moc: ...km Pomógł: 49 razy Dołączył: 16 Lut 2006 Skąd: Kraków
Wysłany: Sob 10 Lut, 2007
RBR ma jednego duzęgo plusa, można pościgać się z Kubicą
JA nei wiem on to chyba 24/h samochody i jazda, jak nie na żywo bolidem to wraca do domu i napaża w RBR, pewnie jak śpi to też jezdzi
Monte Carlo w RBR:
"W rajdzie punktowali także Polacy. Dwa punkty w klasyfikacji generalnej zdobył Łukasz Lach, natomiast w grupie N zwyciężył Robert Kubica."
"Prowadzący po 1. etapie w N-ce, Jarosław Cebula nie zdołał ukończyć zawodów. W tym przypadku, bez większych problemów zwyciężył lider teamu RK Motors, Robert Kubica w Subaru N11"
Ale to nie jest ten sam Kubica... zbieznosc nazwisk i imion zupelnie przypadkowa. Robert nigdy nie startowal w polskich rozgrywkach RBR... owszem mozna sie bylo z nim poscigac u wlochow w projekcie "rbr-online" ale to bylo jeszcze za czasow jak Robert latal w Fseries by Renault. Szczerze mowiac byl piekielnie szybki w grze, piekielnie szybki w zyciu, ma gosc niesamowite zdolnosci manualne.