bardzo fajna kameralna knajpka , polecam zestawiki dla poczatkujacych, ceny zestawow od 30 do 150 ale to juz dla 2-3 osob, kilka roznych ryb do posmakowania, paluszki krabowe , slodkie omlety, etc uwielbiam te kuchnie , wszystko swierzutkie, proste smaki niesamowicie uzupelniajace sie, polacam wino ryzowe, i tak dla mnie najlepszy jest wasabi i marynowany imbir poezja smakow! jest to najzdrowsza kuchnia swiata wiec jedzac nie ma sie wurzutow ze sie puchnie
aha i dodam ze moj wybor nie jest podyktowany obecnie panujaca moda./ trendem na sushi tylko swoim odkryciem tej kuchni duzo wczesniej
auto: Peugeot
silnik:: 208 GTi
moc: podobno 230km Pomógł: 98 razy Dołączył: 05 Gru 2005 Skąd: zadupie
Wysłany: Pon 12 Lut, 2007
Jeszcze AKASHI jest ok.. nie bardzo lubie SUSHI ale tem jakoś mi przechodziło przez gardło.. na Jana Pawła II 61
Oraz nowa knajpa PAPAYA na Foksal 16 - jadłem inne dania kuchni japońskiej ale ludzi e z którymi byłem (tak jak ja ) chwalili pierwszorzędny smak. Byłem tam zaraz po otwarciu takze dawali - mega duze porcje.. nie wiem czy dlaje tak dają.
_________________ when the flag drops the bullshit stops
.....action speaks louder than words....
mikson [Usunięty]
na walentynki sie nadaje ale trzeba zadzwonic i zarezerwowac gdzies w kaciku jakis stolik, a najlepiej jak podjedziesz i zobaczysz co i jak
ja chodze tu bo jakos tak sie utarlo , mojej zony znajomej koledzy tam pracuja i wywiad byl oki teraz zona byla w ciazy i nie mogla tego jesc i dawno tam nie bylem ponad rok wiec nie wiem czy sie nie zmienilo ale powinno byc oki
auto: Clio I,
silnik:: 2.0
moc: 260,km Pomógł: 40 razy Dołączył: 08 Cze 2006 Skąd: Warszawa
FreeMan, powiem ci tak. Wyprzedziles mnie, Sushi 77 to najlepsze sushi w Polsce i moge to smialo stwierdzic. Dodatkowo dodam ze wlasciciel tej knajpy to moj bardzo dobry przyjaciel i ma ich kilka w Polsce. Ryba u niego jest zawsze dobra i swieza. Jezeli pojdziemy razem to moge zalatwic niezly rabacik - to ktora dziewczyna zabiera mnie na walentynki ??
Aha bede tam w piatek na pempkowym kolegi
p.s. jak do mnie wpadniecie na wódę to zawsze zjecie ryba z tej restauracji