auto: DS3 THP
silnik:: 1.6T
moc: 156km Pomógł: 6 razy Dołączył: 14 Sie 2009 Skąd: Tarnów
Wysłany: Śro 25 Maj, 2011
ja mam mirco wrc od 2 lat w saxo i zadna poduszka mi sie nie przesuwa itp. bimarco expert to kicha płytki strasznie. jak juz bimarco to futura minimum. ale jak nie potrzebujesz homo to bym szedł w mirco. i do jazdy na codzien rowniez nie wyobrazam sobie miec fotel z uszami. pare razy jak rajdówka kolegi jechałem w fotelu z uszami to porazka, musialem sie czasami z pasów wypinac aby z podporzadkowanej wyjechac bo nie było widac nic.
jak to jest z tymi bimarco tak naprawdę??
chiodzi mi o experta, czy to doprofilowanie przy głwoie przeszkadza w jezdzie? jezdzie w kasku? (tej jazdy w kasku - mało)
czy wiekszość osób kupuje mirco s2 czy s3, imo s3 jest za duża jak dla mnie.
wolę byc spiety w barach, a na nogi miec troche luzu
auto: Sitroen
silnik:: D16Z28K76W11
moc: milijonkm Pomógł: 36 razy Dołączył: 21 Maj 2006 Skąd: Z dupy
Wysłany: Czw 30 Cze, 2011
+1
silnik:: D16Z28K76W11
moc: milijonkm Pomógł: 36 razy Dołączył: 21 Maj 2006 Skąd: Z dupy
Wysłany: Czw 30 Cze, 2011
EmerytRs2 napisał/a:
sadzac po waszych wagach/wymiarach
Odpi.erdol się! 6cm to wcale nie tak mało! Poza tym - mój członek nie ma związku z tematem, ot co.
wydaje mi sie że Rs będzie za wąski dla mnie.
nie ma mozliwosci przymierzeni sie do takiego rc
w expercie siedziałem. w xl, siedziałem u freemana (mega duzy fotel)
w s3 siedziałem tez i wydawał mi sie tez za duzy
ja siedzialem w RC i jest bardzo wąski na dole, ale trafiły sie WRC wiec je wziałem i są troche szersze na dole. Góra praktycznie taka sama. Z RCków sie gorzej wysiada bo są głebsze z racji innego profilu dolnej częsci
Jeśli również zależy ci na bezpieczeństwu bierz Experta ,jak tylko na lansie bierz tanioche Mirco
możesz rozwinąć, uzasadnić ? (jezeli chodzi o bezpieczeństwo to imo najwazniejszy jest montaż takiego fotela)
_________________ czas nie stoi w miejscu
MaxiA7 [Usunięty]
Wysłany: Pią 01 Lip, 2011
Tia powiedz tak jakiemuś "technicznemu" na rajdzie
Expert ma homo ,Bimarco kupe lat się starało o homo lecz ich produkty nieprzechodziły testów,teraz mają FIA czyli jakieś przeciążenie G ten fotelik wytrzyma, natomiast mirco to zdaje się garażowa masowa produkcja testujesz je sobie sam