auto: brak
silnik:: brak
moc: 1km Pomógł: 23 razy Dołączył: 24 Lut 2006 Skąd: Wch
Wysłany: Wto 13 Lut, 2007
Eh przesympatyczny był to zawodnik, pamiętam jak byłem młodszy siedziałem pół dnia i tupałem nogami nie mogąc się doczekać na motowizje na wizji tv żeby obejżeć testy kuliga w nowym escorcie WRC.
Strasznie utkwił mi w pamięci też zimowy 2001r. pamiętam że na starcie w kłodzku było cholernie zimno i ten klimat jednej z silniejszych europejskich liug rajdowych,ogrom aut WRC i czerwona Foka...
I żal że nie dane mi było zobaczyć na żywo Janusza w Punto..
Przesympatyczny i mega szybki o czym trzeba pamietac... dostarczyl nam sporo wspanialych chwil i emocji... 97 rok Rajd Krakowski, Janusz po deszczu, przednionapedowym Megane Maxo leje Przybylskiego, Antibes 02 pierwszy dzien niewielka strata i nadzieja na to ze byc moze uda sie powalczyc z Travaglia, Szwecja 03 Janusz wygrywa z legendarnym Stigiem... wiemy jak to sie skonczylo... takich rajdow bylo naprawde wiele... tez bardzo zaluje ze nie udalo nam sie zobaczyc Janusza w Punto... jednak nie wiem czemu ale jestem przekonany ze to byl zawodnik ktory potrafilby tym autem wygrywac polskie oesy i rajdy w generalce.