Ludziska czy ktoś wie gdzie kupię R888 w rozmiarze 185/60/13?
Niestety na żadnym portalu oponowym nie mają. Tzn. mają w ofercie ale jak pytam o dostępność to dostaje info typu:
Cytat:
Odpowiadając na maila informuję, że opony Toyo R888 są niedostępne w Polsce i za granicą. Jako alternatywę proponuję opony:
No fuck, to po jakiego groma je oferują?!?!
Nie wiem czy to prawda ale wszędzie podobnie piszą Nawet Wasq'u nie ma.
Dlatego jesli ktos ma info gdzie mozna takowe nabyć niech da znać.
Ewentualnie mogą być używki lub jakieś slicki w podobnym rozmiarze(ale to już w ostateczności)
auto: Renault Clio
silnik:: F4R 738
moc: 188km Pomógł: 132 razy Dołączył: 13 Mar 2008 Skąd: Będzin
Wysłany: Wto 05 Lip, 2011
w tych samych pieniążkach powinieneś dostać używane slicki gładkie Michelina, trzymanie prowadzenie na pewno lepsze a jak weźmiesz twardą mieszankę S9B to i żywotność pewnie będzie dłuższa.
auto: RS
silnik:: 2.0
moc: 172km Pomógł: 14 razy Dołączył: 03 Sie 2010 Skąd: z kątowni
Wysłany: Wto 05 Lip, 2011
Jak bym miał jeździć tylko po czystym torze lub lotnisku to bym się nie zastanawiał. Niestety zdarza mi się jeździc po dużym syfie.
Co do twardej mieszanki to mysle,że odpada w przypadku Fiesty ponieważ miałbym problem z jej rozgrzaniem. Z drugiej strony, starczyła by na długo
auto: RS
silnik:: 2.0
moc: 172km Pomógł: 14 razy Dołączył: 03 Sie 2010 Skąd: z kątowni
Wysłany: Śro 06 Lip, 2011
Kurczę trochę wąskawe mi sie wydają. A w jakim są stanie i jaki rocznik? Cenę na PW. Jak nie znajdzie się nic drogowego to idę w silcka . A co tam,najwyżej sie go dotnie
auto: MINI Cooper S
silnik:: 1,6 supercharger
moc: 170km Pomógł: 115 razy Dołączył: 10 Sty 2007 Skąd: Warszawa Centrum
Wysłany: Śro 06 Lip, 2011
Rasputin: Ja widziałem te oponki Mick'a i to są sliki które zrobiły moze z 500km.
Jest bardzo dużo mięsa, guma jest w dobrej kondycji i zero jakichkolwiek przetarć itp.
Jeżeli cena będzie interesująca to bierz, bo jak nie to mam kumpla który jest zainteresowany.
Co nacinania na pewno się też nada.
A 160mm w slicku to jak 175mm w oponie drogowej - waska nie jest.
_________________ A można było jeździć francuzem całe życie...