auto: E39 523i
silnik:: 2,5
moc: Ile Pan Bóg Dakm Pomógł: 16 razy Dołączył: 01 Wrz 2009 Skąd: ŚwiątyniaOpatrzności
Wysłany: Śro 20 Lip, 2011
kurcze , jak fajnie że kolejni za kratkami teraz jeszcze fajniej jakby te kilka lat pracowali na swoje utrzymanie w więzieniu, a nie walili konia i jedli papu za nasze podatki. Najlepiej jakby pracowali na stolarni - duża szansa że jakieś paluszki poobcinaliby sobie i już raczej nie mogliby kraść kolejnych fur po wyjściu z paki
ale bez jaj, ile oni dostaną, zakładam że jakiś śmieszny wyrok w zawiasach
na ich miejsce jest już kolejka kolejnych chętnych do dorobienia sobie do pensji
bo przecież uczciwą pracą w tym kraju nie da się dorobić
auto: E39 523i
silnik:: 2,5
moc: Ile Pan Bóg Dakm Pomógł: 16 razy Dołączył: 01 Wrz 2009 Skąd: ŚwiątyniaOpatrzności
Wysłany: Śro 20 Lip, 2011
Maćku, niekiedy budzi się we mnie konserwatysta
Zresztą za siermiężnej komuny istniały "ochotnicze hufce pracy" czy przymusowe roboty publiczne Ale, że jestem za patrzeniem w przyszłość a nie przeszłość to przytoczę przykład US&A gdzie funkcjonują też placówki penitencjarne, w których się pracuje a nie wali konia i wcina hambuksy
auto: Mazda CX7
silnik:: czysty
moc: ze 230km Pomógł: 12 razy Dołączył: 16 Gru 2005 Skąd: Warszawa
Wysłany: Czw 28 Lip, 2011
a no właśnie, byłem na oględzinach i tak naprawde poza wycietym vinem na ścianie grodziowej to prawie bez uszkodzeń, lakier nie uszkodzony, wnętrze wsumie też - założyli tylko jakieś kiczowate kołpaki..
auto: Renault Clio
silnik:: F4R 738
moc: 188km Pomógł: 132 razy Dołączył: 13 Mar 2008 Skąd: Będzin
Wysłany: Czw 28 Lip, 2011
carlose, I jak to teraz jest da się odzyskać auto i zarejestrować ponownie, czy już tylko żyletki i części. Bo już nie raz spotkałem ogłoszenia na allegro auta w idealnym stanie, ale bez prawa rejestracji i bez VINu.