auto: Fryzjerskie
silnik:: 1.8
moc: 140km Pomógł: 9 razy Dołączył: 04 Sty 2011 Skąd: Warszawa
Wysłany: Nie 24 Lip, 2011
przekleje:
tak przy okazji po Lapie.
Miejsce w klasie żadne bo 6 ale do 4 brakło 0,15 sek o ile dobrze pamiętam więc bardzo równo. Pudło póki co poza zasięgiem (przy tym setupie samochodu i kierowcy - może jakbym uspokoił jazdę? ogólnie średnio mi się jechalo).
Za to bardzo fajna była walka w realu - startowałem jako 3/8 mając 2 detergenty przed sobą - skończyłem na 4. Wyprzedzili mnie ci co mieli mnie wyprzedzić, ja wyprzedziłem 2 detergenty, a potem dzielnie broniłem się przed atakami 2 hond. Możne nie tak bojowo jak Rasta poprzednio, ale na prawdę na granicy. Nowy hebel robił robotę. Rasta też bardzo ambitnie mi się wpakował w winkiel i jakbym go nie puścił to albo byśmy się spotkali albo by leciał na wprost przez opony
Jako ciekawostkę powiem że honda z mojej klasy (2 na pudle w lapie) na prostej robi ze mnie totalny wiatrak.
Rasta 3 w klasie ale z przygodami, początkowo jechał jak ostatnia dupa no ale ostatecznie patrząc po czasie to się ogarnął. W Realu jechał na kapciu i skończył 3.