jak tylko zacznie cos mowic ze miasto brzydkie (bo takie w sumie jest) to jedziesz do muzeum powstania warszawskiego i jak powyzej juz powiedziane pokazujesz co sie stalo przez to ze nam nie pomogli.
Ogolnie muzeum jest naprawde super zrobione i jedyne, ktore mozna pokazac obcokrajowcom. Zabralem tam kiedys niemcow z pracy to troche sie zdziwili bo ich w szkolach nie ucza ze wojne wylolali. Przestali sie nawet dziwic ze im auta kradniemy
auto: Clio Sport
silnik:: 2.0
moc: 201km Pomógł: 53 razy Dołączył: 10 Sty 2006 Skąd: Warszawa
Wysłany: Pią 16 Lut, 2007
ok to ja wam powiem co sam wymyslilem i moze dopiszecie cos do listy.. chociaz myslalem o czyms polskim.. cos takiego, ze gdy ktos go spyta co w tej Polsce jest to zeby mogl powiedziec TO
myslalem o:
taras widokowy PKiN
Starowka
Lazienki?
Nowy Swiat i nasza palma
Muzeum Postawnia Warszawskiego (sam tez bylem i chetnie pojde jeszcze raz)
Wilanow?
Stara Praga i Nowoczesne City
myslalem o Powazkach
Stadion Legii ale akurat kurwa napadalo sniegu
zastanawiam sie nad Konstacinska tęznia
co Wy na to?
_________________ Niech się dzieje wola nieba, z nią się zawsze zgadzać trzeba.
auto: Peugeot
silnik:: 208 GTi
moc: podobno 230km Pomógł: 98 razy Dołączył: 05 Gru 2005 Skąd: zadupie
Muzeum Powstania - a potem spacer po kilku ulicach które przetrwały wojnę (Flory, Żelazna - niestety nie są najpiękniejsze ale oddają duch Warszawy)
Starówka i Nowe Miasto
Pragę - tak tak.. bardzo ładna dzielnica
_________________ when the flag drops the bullshit stops
auto: Clio I,
silnik:: 2.0
moc: 260,km Pomógł: 40 razy Dołączył: 08 Cze 2006 Skąd: Warszawa
Jaka mi sie bardzo podoba twoja agenda - ale pomiedzy kazdy punkt wrzucilbym jakies dziweczki. Ja osobiscie polecalbym wynajac limo i dwie sucze na tył