auto: stara beta
silnik:: ...
moc: 280km Pomógł: 63 razy Dołączył: 29 Mar 2006 Skąd: olkusz
Wysłany: Nie 07 Sie, 2011 [k] lustrzanke, cos uzywanego niedrogiego
siema
jak w temacie,
kupie uzywana lustrzanke jakąś,
moze zalape zajawe i kiedys kupie cos pozadnego, puki co chcialbym sprobowac cos popstrykac jakims smietnikiem uzywanym,
moze ktos cos ma, tak około 1000zl (lol, kwota bogata... ale adekwatna do zajawy) generalnie chcialbym zeby sie nie zje..ał za dwa dni
ewentualnie wchodzi w gre wymiana/rozliczenie za jakies graty z saxo,
gdzies mi sie poniewieraja m.in. kolumny mcphersona na b6 i eibachu, jakies tylne amory, felgi 15' ori z saxo, maglownica kompletna, cewka zapłonowa, dolot seryjny, wtryski, kolektor dolotowy, koncowy wydech seryjny, zjechane R888 14calowe, jakies inne smietnikowe opony 14stki tez pewnie sie znajda, śruby do stalówek i pewnie jeszcze cos sie znajdzie
zapytam ojca czy nie sprzedaje swojego nikona d70s
tak samo kupił do zabawy, ale nic nim nie cyka
kupowaliśmy używany, ale w dobrym stanie + obiektyw 18-75 z tego co pamiętam
auto: stara beta
silnik:: ...
moc: 280km Pomógł: 63 razy Dołączył: 29 Mar 2006 Skąd: olkusz
Wysłany: Nie 07 Sie, 2011
PiTT, magiel kupiłem z dwa lata temu, na wszelki wypadek, bo wiem ze ciezko z nimi, sprawny, z tego co pamietam to mial lekko nacieta jedna gume oslonowa, jest ponoc z saxo vts 16v 2003
jakby ktos jechał z kraka/katowic do wawy to moze moglby Ci wziac, to bys sobie obadal i zobaczyl czy to jest dalej sprawne, ewentyalnie zawias przedni tez przegladnac mozesz
jutro na tydzien wybywam, wiec po 15 sierpnia moglbym to wysylac/transportowac/masturbowac
a co do ceny to dawalem za magiel chyba 150zl, tyle byloby git
PiTT, magiel kupiłem z dwa lata temu, na wszelki wypadek, bo wiem ze ciezko z nimi, sprawny, z tego co pamietam to mial lekko nacieta jedna gume oslonowa, jest ponoc z saxo vts 16v 2003
jakby ktos jechał z kraka/katowic do wawy to moze moglby Ci wziac, to bys sobie obadal i zobaczyl czy to jest dalej sprawne, ewentyalnie zawias przedni tez przegladnac mozesz
jutro na tydzien wybywam, wiec po 15 sierpnia moglbym to wysylac/transportowac/masturbowac
a co do ceny to dawalem za magiel chyba 150zl, tyle byloby git
spoko, dobrze jakby Włodziu mógł rzucić okiem na to i wtedy bym brał