auto: Clio
silnik:: 2,0
moc: ??km Pomógł: 3 razy Dołączył: 08 Sie 2011 Skąd: Katowice
Wysłany: Wto 16 Sie, 2011
a teraz pokolei, Przem 106 czekam na Twój powrót,
Stf znasz hamownie która by pokazała 3 razy to samo ?
GeKo to jest Ragnotti dlatego go kupiłem (nr Vin zgadza się z hom.)
Yarko dzięki, krótko i na temat
samochód ma kłówke, zawias od Płonki i klatke RT stalową.
Jak jakieś pytania piszcie.
auto: Clio Sport
silnik:: 2.0
moc: 201km Pomógł: 53 razy Dołączył: 10 Sty 2006 Skąd: Warszawa
kurfa no nie wierze.
przeczytalem od poczatku i jak Geko ma racje a chyba wie co mowi to kupiles samochod i myslales ze ma wiecej mocy..
troche to zabawne - przepraszam, ze podsmiech uj ki sobie urzadzam.
zycze wyjasnienia tajemnicy i dobrych wynikow bo to najwazniejsze.
ps
jak warsztat specjalizuje sie w TypeR to nie wstawia sie tam RS. tego nawet w aso nie ogarniaja (nie ze tacy zajeb isci tylko podstawy powinni znac.. ) a co dopiero mowic o rajdówce.
trzymaj sie i daj znac jak śledztwo odnosnie mocy.
Clio nie najgorzej ogarnia Damian Kargol, przynajmniej ja na Rzeszowskim byłem bardzo zadowolony. Ale spec od silnika to chyba tylko Raczkowski, czy jak mu tam.
auto: Renault Clio
silnik:: F4R 738
moc: 188km Pomógł: 132 razy Dołączył: 13 Mar 2008 Skąd: Będzin
Jakarti, Warsztat jest dobry dobry i pod nosem , nie tylko type-R serwisowali w swoim życiu, po prostu Clio się będą musieli nauczyć. Oprócz wiedzy, ważne też jest jak się z kimś współpracuje.
auto: Clio
silnik:: 2,0
moc: ??km Pomógł: 3 razy Dołączył: 08 Sie 2011 Skąd: Katowice
Tak jak GeKo mówi, warsztat jest ok, współpraca z nimi też ok. Ale warto podpowiedzieć i pytać żeby nie robić wszystkiego samemu. Fakt kupiłem auto i dostałem zapewnienie od sprzedającego że ma 186 KM, nie sprawdzałem bo cena była bardzo atrakcyjna i decyzje trzeba było podjąć w miarę szybko. Liczyłem się z kosztami jakie mogą wyniknąć. Teraz tylko chodzi mi o to żeby koszty nie ładować w niepotrzebne rzeczy tylko w to co potrzebne.
Skoro skrzynia i zawias jest ok. czas się wziąść za silnik. ot poco jest mój post.
auto: Clio Sport
silnik:: 2.0
moc: 201km Pomógł: 53 razy Dołączył: 10 Sty 2006 Skąd: Warszawa
Serio, nie mysl ze chce Ci dosrac czy cos
Po prostu szkoda, ze nie sprawdziles. Oszczedzilbys sobie duzo stresu. 20 km w clio to dosc sporo ale wierze ze bedzie dobrze i pogonisz Marka na jakims ołesie.
_________________ Niech się dzieje wola nieba, z nią się zawsze zgadzać trzeba.