auto: 500SEC i inne
silnik:: 5.0
moc: 326km Pomógł: 12 razy Dołączył: 10 Maj 2009 Skąd: WZ
Wysłany: Pon 15 Sie, 2011
Jeśli nie straszne Ci przeróbki to zamiast garderoby można zrobić ślepą kuchnię z wyjściem vis a vis drzwiami do łazienki, natomiast wejście do 2-go pokoju z salonu, np. zlicować drzwi z szchtem instalacyjnym. Wnękę, koło szachtu wykorzystać na jakąś małą spiżarkę.
auto: Clio Sport
silnik:: 2.0
moc: 201km Pomógł: 53 razy Dołączył: 10 Sty 2006 Skąd: Warszawa
Wysłany: Czw 18 Sie, 2011
Emerytek,
widze, ze patriotyzm lokalny mocno trzyma. z Dolcanem do konca
a tak serio - jak sobie cenia metr na skierniewickiej?
tez powoli wracam do szukania kwadratu bo wynajem juz mi sie znudzil
swoja droga mieszkam teraz praktycznie w identycznym mieszkaniu na ursusie wiec wpadnij, obejrzysz co mozna gdzie postawic
a przepis na to mieszkanie jest dosc prosty, przesuwasz sciane zmniejszajac salon, robisz wtedy salon z aneksem, moze byc na tej krotszej scianie. jesli drugi pokoj to sypialnia a nie pokoj dziecka to mozna go zrobic o najmniejszym mozliwym rozmiarze. reszta to jakies drobne przerobki.
uwazam ,ze 40m2 to najlepsze rozwiazanie laczac ekonomie z powierzchnią mieszkania
ja bym zrobił pokoj z aneksem kuchennym (ten duzy), tam gdzie kuchnia zrobił sypialnie, i maksymalnie powiekszył łazienke. garderoba na 40m2 jest głupim pomysłem
_________________ Za mało zarabiasz, żeby być gejem..
auto: Clio Sport
silnik:: 2.0
moc: 201km Pomógł: 53 razy Dołączył: 10 Sty 2006 Skąd: Warszawa
Wysłany: Czw 18 Sie, 2011
Michał napisał/a:
Cytat:
uwazam ,ze 40m2 to najlepsze rozwiazanie laczac ekonomie z powierzchnią mieszkania
dla 1-2 osób , zgadzam sie w 120 %
oczywiscie majkul, ze bez swierzaka
pP napisał/a:
a bym zrobił pokoj z aneksem kuchennym (ten duzy), tam gdzie kuchnia zrobił sypialnie, i maksymalnie powiekszył łazienke. garderoba na 40m2 jest głupim pomysłem
pP - czy jestes koniem? albo ja nie rozumiem i wtedy ja jestem, hehe
bedziesz przekladal cala instalacje wodna i elektryczna kuchni na druga sciane? (nie nosna?!) no chyba nie
poza tym Majkul moze potwierdzic, ze przerobki mieszkań mam w jednym palcu tylko musze posiedziec chwile i popatrzec hehehehe
_________________ Niech się dzieje wola nieba, z nią się zawsze zgadzać trzeba.
nie ma żadnego patriotyzmu lokalnego.
moja znajoma pracuje w dolcanie i moze cos bedziemy ogarniac znizkowo lub gratisowo.
otoz na skierniwickiej zostały bodajze 3 najmniejsze mieszkania i w takiej cenie.
metyra na skierniewickiej w dolcanie to w zależności od zajmowanego piętra pow mieszkania itd. to ok. 10.5 tys 11 tys zł.
te sa po taniości
375.000zł. wyjściowo za 41.5 m2....
masakra te ceny, plus wykonczyc kupic garaz i mam spokojnie dom za ten hajs, przy fakcie posiadania działki budowlanej.
ale ja chce miec dobra prace, mieszkac w wawie i chyba razcej tez pracowac. to są mega dylematy...mega..
Gant robi miszcz mieszkania ale to co by mnie interesowało kosztuje juz 485.000 zł. plus garaż, minus zniżka na poziomie ok 5-7 %
do mieszkania mogę wpaść na flaszkę , jestem pośrednikiem w obr nieruchomościami z zawodu , żygać mi się już chcę od tego oglądania chodzenia, i pokazywania
z domu wam wrzuce moj podział, zrobiony na zasadzie open spaca, pozatym są dwa kominy, a wkleiłem dwa lustrzane rzuty, zakładam więc, że można pobawić się ankesem, łazienka i wc dowolnie. Problemem przy tych mieszkaniach jest piętro "niziny społeczne w tym budynku " oraz budynek/sciana w bliskiej odległości od logii !!. cena jest mega, jest to przed trasa toruńska, przy tramwaju, i planowanej stacji metra.
_________________ czas nie stoi w miejscu
Ostatnio zmieniony przez EmerytRs2 Czw 18 Sie, 2011, w całości zmieniany 1 raz
otoz na skierniwickiej zostały bodajze 3 najmniejsze mieszkania i w takiej cenie.
metyra na skierniewickiej w dolcanie to w zależności od zajmowanego piętra pow mieszkania itd. to ok. 10.5 tys 11 tys zł.
patrzac ze swojej perspektywy (bemowa) to kurde drogo
_________________ Za mało zarabiasz, żeby być gejem..