auto: DS3 THP
silnik:: 1.6T
moc: 156km Pomógł: 6 razy Dołączył: 14 Sie 2009 Skąd: Tarnów
Wysłany: Wto 23 Sie, 2011
mam goscia co kumplowi do saxo zrobil shortshiftera na tokarce z powyzszego rysunku technicznego. jezdzilem tym saxo i kozak. biegi nie wypadaja (na seryjnych poduszkach) i wchodza zajebiscie pewnie itp. ja juz do siebie zamowilem u niego, koszt 100zl. jakby ktos chcial to moge dac namiar na ziomka.
auto: Citroen Saxo
silnik:: 1.6 16v
moc: 120km Pomógł: 5 razy Dołączył: 31 Lip 2010 Skąd: Kraków
Wysłany: Wto 23 Sie, 2011
speed555 napisał/a:
mam goscia co kumplowi do saxo zrobil shortshiftera na tokarce z powyzszego rysunku technicznego. jezdzilem tym saxo i kozak. biegi nie wypadaja (na seryjnych poduszkach) i wchodza zajebiscie pewnie itp. ja juz do siebie zamowilem u niego, koszt 100zl. jakby ktos chcial to moge dac namiar na ziomka.
Mam u siebie jakieś pół roku ten o okrągłym przekroju poprzecznym i jest top Bieg nie wypadł ani raz
auto: DS3 THP
silnik:: 1.6T
moc: 156km Pomógł: 6 razy Dołączył: 14 Sie 2009 Skąd: Tarnów
Wysłany: Pon 29 Sie, 2011
no ja juz jezdze z shortshifterem kilka dni. kozak jest szczegolnie teraz mozna fajnie szybko zbijac biegi na hamowaniach, prawie jak kłówka z lancerze:D
auto: 106 S16, Willy
silnik:: TU5J4 1.6 16V
moc: 168km Pomógł: 18 razy Dołączył: 16 Wrz 2007 Skąd: Warszawa
Wysłany: Pon 29 Sie, 2011
speed555 napisał/a:
Z jakiego rysunku? Powyżej niczego nie ma.
_________________ "If in doubt, flat out." - Colin McRae