auto: Sitroen
silnik:: D16Z28K76W11
moc: milijonkm Pomógł: 36 razy Dołączył: 21 Maj 2006 Skąd: Z dupy
Wysłany: Śro 31 Sie, 2011
ja ewentualnie mogę ze sienki zaoferować - w welurze niebieskim. Cipki szaleją!
fotel nowy zresztą widziałeś ten obok szafki !! nawet zdjęć byś nie musiał robić. sprzedaję komplet razem z fotkami
_________________ czas nie stoi w miejscu
rabarbar [Usunięty]
Podobno cobra to kicha straszna
Januszek,Geko do tablicy!!
auto: Clio szrot
silnik:: F4R 730
moc: 155km Pomógł: 72 razy Dołączył: 24 Maj 2007 Skąd: z Zakrzowa
rabarbar napisał/a:
Podobno cobra to kicha straszna
potwierdzam... strasnza kicha... z bimarco conajmniej furure albo eksperta...
cobra2 ma konstrukcje rurkowa i po zdjęciach widać ze jest szersza u góry niz cobra 1 która była totalna kupa. Moim zdaniem cobra 1 się do niczego nie nadaje, nawet na prawy... ale w cobrze 2 nie jeździłem
generalnie moim zdaniem cobre 2 można wziąć za jakaś śmieszna kasę na kubeł dla pasazera
dla kierowcy to już lepiej sie szarpnąć i zainwestować w mirco które nie ma homologacji ale przynajmniej coś trzyma
Ostatnio zmieniony przez Janusz Śro 31 Sie, 2011, w całości zmieniany 1 raz
auto: Sitroen
silnik:: D16Z28K76W11
moc: milijonkm Pomógł: 36 razy Dołączył: 21 Maj 2006 Skąd: Z dupy
jeśli cobra to nowa nazwa starego bimarco - jest słaby raczej.
ale najlepsza opcja to wychaczyc jakąś markowa używkę z odlewu często zdarzają się w cenie 400-700 zł..
Grzesiek VTS You cant handle the truth! Czy to jest saxo ??
auto: saxo 2 x 16V
silnik:: 1.6
moc: 136 i ??km Pomógł: 19 razy Dołączył: 13 Gru 2005 Skąd: Kraków
z Forum 106
Model EVO wypuszczony do pucharu Peugeota. Fotel miałem zakładać do siebie za podartego OMP, ale stwierdziłem, że skoro mam dwa takie same fotele to oddam je do obszycia i zostawię je tak jak są. Fotel posiada lekkie przetarcie na lewym boku oraz jedną lekko pękniętą przelotkę (koszt 10zł na rallyshop'ie chyba). Reszta w stanie idealnym. Kubeł przystosowany pod 5-pkt pasy bezpieczeństwa. Siedzisko mocowane na rzepy tak więc można go jak coś spokojnie wyprać.
Całość przedstawiają zdjęcia.
Można powiedzieć, że fotel klasyk, ponieważ ciężko już znaleźć takowy sygnowany PS w takim stanie.
Odbiór osobisty Tarnobrzeg-Gorzyce-Rzeszów(w październiku dopiero)-10 września na trasie Gorzyce-Radom, bądź też wysyłka kurierem wskazanym przez kupującego.
CENA 499zł.
http://imageshack.us/phot...3/p8290075.jpg/ http://imageshack.us/phot...1/p8290076.jpg/
auto: Clio szrot
silnik:: F4R 730
moc: 155km Pomógł: 72 razy Dołączył: 24 Maj 2007 Skąd: z Zakrzowa
sparco evo jest dobre tylko ta kolorystyka ale generalnie obszycie go w mirco to koszt 200 zł bez logotypów a z logotypami 4 ja płaciłem 250 zł.
Tylko sparco evo to chyba najciaśniejsze sparco.. i Rabi się może w niego nie zmieścić
rabarbar [Usunięty]
kolorystyka strasznie z dupy,chociaz napis peżo sport nawet by pasował
Rozmiarowo nie wiem-miałem kubły od Freemana,mirco xl było na mnie za duze,a drugi chyba mirco rc był akurat tylko w barkach za mały
Januszek -jaki Ty masz??