auto: 106 S16, Willy
silnik:: TU5J4 1.6 16V
moc: 168km Pomógł: 18 razy Dołączył: 16 Wrz 2007 Skąd: Warszawa
Wysłany: Śro 31 Sie, 2011
rasta napisał/a:
Lepiej zamiast kupować grube frukty zacznij jeździć.
BTW, opony dobre masz, he? Od tego bym zaczął zakupy, najlepiej kilka kompletów.
No nie ma żadnych grubych fruktów.
Póki co jest Parada Spec2 on board, mam w zapasie dwa trochę zjedzone 888. Jak ruszę to zobaczę jak to będzie jeździło na tym, docelowo będzie na bank jakiś slick, tylko martwi mnie bolesna kwestia w 106, a mianowicie slick vs. półosie. Się zobaczy
Jeszcze kiedyś Quaife wejdzie, a wtedy to już muszą być wzmocnione półosie przy slicku
_________________ "If in doubt, flat out." - Colin McRae
Jeszcze kiedyś Quaife wejdzie, a wtedy to już muszą być wzmocnione półosie przy slicku
To nie jest prawda.
Cytat:
Jak ruszę to zobaczę jak to będzie jeździło na tym, docelowo będzie na bank jakiś slick, tylko martwi mnie bolesna kwestia w 106, a mianowicie slick vs. półosie. Się zobaczy
Większość eNek jeździ na seryjnych półosiach, w górach to samo i wytrzymują.
No więc dlatego pisze że nie prawdą jest że slick/szpera to od razu wzmacniane półosie w tych samochodach Są i tacy co wzmacnianie poukręcali, są tacy co przelatali na komplecie w zeszperowanym aucie 2 sezony.