auto: MINI Cooper S
silnik:: 1,6 supercharger
moc: 170km Pomógł: 115 razy Dołączył: 10 Sty 2007 Skąd: Warszawa Centrum
Wysłany: Śro 21 Lut, 2007
Ja myślę że przewidywana produkcja fiesty RS będzie w niedużej serii, a samochody pewnie sie rozejdą i tak na pniu.
Z tego co pamiętam to focus RS pojawił się w chwili gdy inne wersje własnie przechodziły lifting.
Podobnie z było z S1600 - ford zhomologował Pumę S1600 w momencie gdy zakańczano produkcję seryjnej wersji.
To chyba taka polityka marketingowa forda
PS - a ta fiesta RS to i tak jest poprzednia seria nadwoziowa spójrzcie na przednie światła!
_________________ A można było jeździć francuzem całe życie...
auto: XR2
silnik:: Kent 1.6
moc: nie wiadomokm Pomógł: 26 razy Dołączył: 11 Sty 2006 Skąd: Katowice
Fiesta Rs którą pokazałem jest jedynie konceptem który został pokazany równolegle z modelm ST kiedy obydwa były jeszcze jako koncepty . Ford zdecydował się jedynie na produkcje modelu ST 150 a z RS zrezygnował niestety wiec zdięcia można by powiedzieć są archiwalne
auto: ...
silnik:: ...
moc: ...km Pomógł: 49 razy Dołączył: 16 Lut 2006 Skąd: Kraków
HALO STOOOOP!!!!!
Bo tu jakaś potworna plotka się zaczyna tworzyc, że fiesta s2000 nie bedzie miała poszerzeń i będzie wygladała jak na zdjeciach które wkleił Michool Na tych zdjęciach ta białą fiesta to jest "pucharówka", karoseryjnie po prostu zwykła fiesta st.