Wysłany: Śro 21 Lut, 2007 Maska do golfa II w stylu Audi S1
Chętnie kupię, lub dowiem się gdzie leży, lub kto to kiedykolwiek robił: maskę do golfa II stylizowaną na Audi S1 Sport Quattro... Potrzebuję, bo rozwiązała by mi problem chłodzenia silnika, a dodatkowo nie wygląda jak wieś-tjun w stylu wlot a'la EVO 7.
Wygląda to tak:
No chyba, ze macie pomysł kto mi to na podstawie mojej maski + tych zdjęć wyrzeźbi z jakiegoś tam poxipolu czy innego szuwaxu.
Moje zdanie co do chlodzenia silnika:
- jesli potrafi sie grzac podczas jazdy to proponuje wieksza chlodnice robiona na zamowienie, nie jest to az tak strasznie drogie, i chlodnica oleju gdy nie ma
- jesli tylko na postoju co jest problemem 5-tek gtt to niestety z tego co wiem najskuteczniejsze jest poprostu jakis siatex tuz za chlodnica, wiatrak zasysa z grilla, i za chlodnica leci do gory, ew zmiana wiatrakow na takie co beda potrafily niezle podmuchac pod maska
auto: Peugeot
silnik:: 208 GTi
moc: podobno 230km Pomógł: 98 razy Dołączył: 05 Gru 2005 Skąd: zadupie
Wysłany: Śro 21 Lut, 2007
albo poprostu ręczne odpalanie wiatraków do chłodzenia..
tzn jak widzisz że sie robi ciepło to zapodajesz mu maks speed zeby troche cłopaka schłodzić..
auto: BMW Pomógł: 4 razy Dołączył: 02 Gru 2005 Skąd: Kraina Grzybów
saxorulez napisał/a:
albo poprostu ręczne odpalanie wiatraków do chłodzenia..
tzn jak widzisz że sie robi ciepło to zapodajesz mu maks speed zeby troche cłopaka schłodzić..
auto: Sitroen
silnik:: D16Z28K76W11
moc: milijonkm Pomógł: 36 razy Dołączył: 21 Maj 2006 Skąd: Z dupy
Loko napisał/a:
A jak się nie ma o tym bladego pojęcia to mozna zrobić to jeszcze prosciej, czyli tak jak ja, dwa kable i przełącznik
u mnie też działa